Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Poslankyně Kočí: VIPka? Spíš tak trochu pipka!

Autor: Eva Hofrichterová, apk - 
8. března 2011
05:00

Tohle byl přešlap, Kristýno! Mladá poslankyně Kočí (VV, 26) to pěkně schytala od spolustraníků. Šéfovi véček Radku Johnovi se pranic nelíbí, že se na tenisovém Davis Cupu na tribuně vesele družila s exministrem Pavlem Drobilem (ODS). Právě kvůli korupci v jeho rezortu VV nedávno málem položily vládu! „Nelíbí se mi to, připisuji to mladické nerozvážnosti,“ řekl Blesku šéf VV Radek John. Prohřešek Kočí v úterý řeší poslanecký klub.

Kočí má společenské akce ráda. Po recepci při předávání státních vyznamenání na Pražském hradě navštívila i Ples v Opeře, teď se vedle Drobila, exministra Ivana Langera a expremiéra Topolánka ukázala v Ostravě na tenisovém Davis Cupu.

Chtěla ho odvolat, ale stále je pro ni politickým partnerem

Na družné konverzaci a vtipkování s Drobilem Kočí nevidí nic špatného. Prý je sportovní fanynka a šlo o akci v jejím volnu. „S Pavlem Drobilem se znám již z dob před volbami coby lídři kandidátek a spolupracovala jsem s ním po celé vyjednávání koaliční smlouvy. Je stále mým politickým partnerem,“ napsala Kočí Blesku v SMS.

Kočí se také brání tím, že na akci byli i další kolegové, třeba hejtman Jaroslav Palas (jde o kolegu z ČSSD, který nedokáže vysvětlit, kde vzal na penzion za 20 milionů – pozn. red.).

Společenské akce Kristýny Kočí

John se zlobí

Věci veřejné ale vidí věc poněkud závažněji. „Krok Kristýny Kočí vnímám jako nešťastný a nelíbí se mi. Částečně ho připisuji mladické nerozvážnosti. Rozhodně jí ho vytknu,“ zlobil se šéf VV John.

Za ještě závažnější celý trapas mladé poslankyně považuje poslanec VV Michal Babák. „Mně to vyrazilo dech. Jako předsedkyně poslaneckého klubu by Kočí měla jít příkladem. Došlo k velkému pochybení a budeme žádat vysvětlení na poslaneckém klubu,“ řekl Blesku Babák. Zda Kočí hrozí nějaký postih, se podle něj ukáže až po jednání.

dagma9 ( 14. prosince 2011 06:29 )

No bože už jen ten nadpis.

dagma9 ( 14. prosince 2011 06:28 )

Sakra nepotřebovali ani Kočí. Zdiskredituje se nakonec každý politik svým činny a bůlvár musí mít pořád nějaké senzace to je ,ale výkonnost . Klobouk dolů.

dagma9 ( 14. prosince 2011 06:25 )

Prozradila Bártu a prolátla VV..i když oni se prolátli vlastně sami na to ani nepotřebovi nějakou Kočí.

dagma9 ( 14. prosince 2011 06:21 )

Jo svatá pravda.Vysmátej to teda už je i když ho odvolali.

dagma9 ( 14. prosince 2011 06:19 )

Bingo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa