Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kočí slavila narozeniny: Na zdraví, ale bez chlapů!

Autor: gam, hof, ot, Krvs - 
22. ledna 2011
05:02

Odvážné šaty, nápadné brýle, spousta květin a bublinek. Jedna z nejmladších poslankyň Kristýna Kočí ve čtvrtek oslavila dvacáté šesté narozeniny. Blesk ji při dámské jízdě přistihl ve francouzském podniku v centru Prahy.

Předkrm zde stojí asi dvě stovky, láhev sektu Prosseco pak 369 korun. Poslankyně pozvala kamarádky, přítele, ke kterému se nedávno doznala, ale nechala doma. Jako vždy dala záležet na výstředním outfitu. „Bižuterie, kterou mám na sobě, to byl dárek od kolegyně Lenky Andrýsové,“ pochlubila se Blesku Kočí.

Z dárků jí prý nejvíce potěšila hromada květin. Ty přes den zaplnily i její poslaneckou kancelář. „Dostala jsem hlavně růže, které mám nejradši,“ řekla Kočí, která celý večer popíjela sekt. Rozšafně ho dolévala i kamarádkám. Před půlnocí pak odjela domů taxíkem.

Oslava byla jako každá jiná, ale bez chlapů. V čem Kočí trochu přestřelila, byl výběr outfitu. Černé šaty političce moc nelichotily. To samé se dalo říci o jejím účesu. Vlasy měla stažené do drdolu a ozdobené čelenkou s mašlí. Ve spojení s bižuterií a brýlemi vypadala jako od kolotoče. Kočí ale zachraňuje fakt, že bižuterii si na krk připnula během večera, protože jí dostala darem od své kolegyně Andrýsové.

egal ( 25. ledna 2011 18:45 )

podnik?já myslel,že byla někde v nějaké vyhonírně travesti show

susanah ( 23. ledna 2011 16:50 )

Slečna už dávno nejsem a vypadám mnohem lépe než chlapobab Kočí. Takže obligátní bla bla o závisti si nech na doma. A jestli ti neušlo VV jsou ve vládě.

tomik999 ( 22. ledna 2011 23:48 )

Nevím, co proti ní pořád mají, je mladá, ale kdyby nic neuměla, nedostala by se tak vysoko.

jarda987 ( 22. ledna 2011 23:48 )

zřejmě proto se tam nějakou dobu zdržel, připadalo mu fajn být sám mezi holkama

beda741 ( 22. ledna 2011 23:19 )

krom toho, slečno žárlivá, Kočí není ve vládě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa