"Festival se povedl velmi dobře. Lidé přišli jak na hvězdy jako The Tap Tap a Garáž, ale máme radost, že chodí také na kapely, které nejsou tak známé a věří nám, že vybíráme ty hudebně zajímavé a snaží se objevovat nové interprety," uvedla. Velký úspěch měla Proluka s dětským programem, kde bylo letos "loutkoviště", kde si děti mohly hrát samy divadlo. Umělci vystupovali na pěti scénách. Letošní novinkou byly jazzové a bluesové koncerty, aby na Živou ulici mohli přijít i starší lidé.

Živá ulice dala prostor plzeňským kapelám, které tvořily třetinu celého programu. Zahrály třeba Kníry, Frajara Putika, Lakuna a Burlesque. Koncerty v Inspiral Garden, v sadovém okruhu a na Anděl Stage Café U Branky i divadla v Proluce končily večer vždy kolem 21:00. Už 10. až 12. července byl v Plzni divadelní blok.

Na příští rok festival zatím nemá stanovený termín, ale hlavní blok by měl začít opět kolem 10. srpna v pátek. Zase bude rozdělený na čtyřdenní divadelní část v červenci, na desetidenní hudební blok a na jednodenní festival polévky, který bude, stejně jako letos, v září i v dubnu.