Nehoda se stala v pátek odpoledne v Pražské ulici, řidička Volkswagenu Passat se rozjížděla od pravého okraje vozovky ve směru z centra a při tom nedala přednost v jízdě vozidlu Citroën, řidička Pasatu pak z místa utekla. "Policisté dalším šetřením zjistili, že patnáctiletá dívka sebrala po hádce svému příteli bez jeho vědomí klíče od jeho vozidla a než ji stihl v jejím jednání zabránit, tak nasedla do vozidla, ujela a posléze nabourala," informovala mluvčí.

Policisté při vyšetřování zjistili, že jde o dívku, po které je už několik měsíců vyhlášeno pátrání, protože utekla z výchovného ústavu. Za neoprávněné užívání cizí věci jí hrozí vězení.

Pohřešovaná Eliška Drokina má střední postavu, blond vlasy a modré oči. Je vysoká 150 až 155 centimetrů. Má ukrajinskou národnost. Bližší informace nejsou k dispozici.

Po patnáctileté dívce, která chronicky utíká z domova, pátrají kladenští policisté. Matka ji viděla naposledy v pátek v kladenské Amálské ulici, oblečena byla do modrých džínů, černého trika s nápisem a černé bundy s kapucí. Na nohou má zelené kotníkové boty. Pohřešovaná je 166 centimetrů vysoká, má hubenou postavu, hnědé oči a dlouhé středně husté hnědé vlasy.

Policie přijme informace o obou hledaných dívkách na kterékoli služebně nebo na lince 158.