Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bojovník MMA Matúš M. měl zabít ženu: Na přechodu prý srazil krásnou Lucku (†27)

Autor: DH - 
10. října 2018
17:30

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí v Nitře na Slovensku. Na přechodu zde automobil srazil Luciu (†27), která svým zraněním v nemocnici podlehla. Podle prvotních informací za volantem seděl slovenský MMA zápasník Matúš M. (35).

K nehodě došlo v neděli okolo jedenácté hodiny večerní na jednom z přechodů v centru Nitry. Lucie (†27) se rozhodla přejít silnici, když ji uprostřed přechodu srazil luxusní Mercedes S350. Mladá chodkyně se udeřila hlavou do předního skla a upadla na vozovku. Po převozu do nemocnice bohužel zraněním podlehla.

Proč u přechodu Matúš (35) nezastavil a jak rychle jel, je nyní předmětem vyšetřování. Dá se však předpokládat, že mercedes bývalého MMA zápasníka Matúše M. uháněl ulicí rychleji, než byla povolená nejvyšší rychlost. Už jen proto, že vůz zastavil až 200 metrů po srážce.

„Přesná příčina dopravní nehody bude předmětem dalšího vyšetřování, vozidlo bylo zajištěno a podrobí se znaleckému zkoumání,“ uvedla mluvčí policie Nitra Renáta Čuháková. „V této věci bylo též zahájeno trestní stíhání pro usmrcení,“ dodala Čuháková.

Podle informací serveru Pluska.sk nehodu viděl jeden svědek, který se měl údajně ozvat polici. Ta však tvrdí, že žádný svědek neexistuje. Další zvláštností je, že nehodu měla nahrát i kamera městské policie, ta se však podle posledních zpráv porouchala. V ten den odpoledne ale prý bylo ještě všechno v pořádku. „Je to zvláštní, protože já mám informace, že krátce předtím ještě vše fungovalo – a kamera měla jít i ráno, kdo by to v noci hned opravil?“ uvedl šokovaný zdroj pro Pluska.sk.

Kdo je Matúš M.?

Matúš je bývalý zápasník ve smíšených bojových uměních (MMA). V minulosti už skončil za mřížemi, odseděl si trest za vydírání. Jisté vazby chová také k významným rodinám v Nitře, má mít i konexe na policii. Mezi jeho kamarády patří třeba Attila Végh, asi nejpopulárnější slovenský zápasník, který je šampionem Bellatoru, obdobě UFC a jedné z nejprestižnějších organizací MMA na světě. Dalším z jeho přátel je i rapper Rytmus, se kterým oba výše zmínění trénovali.

tojsemale_ctverak ( 10. října 2018 18:24 )

 Být otcem té holky, vemu brokovnici a tomu odpornymu potkanovi i jeho nakažené staré vystřelím mozky z těch jejich dementních hlav.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání