Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Modelka ve videu vystoupila proti šikaně. Pak si vzala život

Autor: ital - 
30. září 2018
17:49

Pákistánská modelka a módní návrhářka Anam Tanoli (26) byla nalezena ve svém domě v Lahore. Před smrtí umístila na internet video, v němž vystoupila proti šikaně. Její rodina sdělila, že dívka prý trpěla depresemi.

„Šikana je velmi špatná věc, kterou dělají jen zbabělci. Nenechte se tím ovlivnit, nedovolte, aby vás srazili na kolena. Nezaslouží si to!“ říká Anam ve svém videu na internetu. „Pouze si na vás chtějí vybít svojí zlost!“ ve videu hovoří přímo na kameru a má na sobě tričko s velkým nápisem „Back off bullies“ (Zpátky, násilníci!).

Podle slov rodinných příbuzných trpěla depresemi a těžkým duševním stresem. Začátkem měsíce prý měla navštívit terapeuta, avšak tentýž den ji nalezli mrtvou v jejím vlastním domě. Příčinou úmrtí prý byla sebevražda. Reakce na modelčinu smrt způsobila, že se její video bleskově rozšířilo po internetu.

Anam Tanoli byla nadějná modelka na webových stránkách pákistánských novin. Krátce před svou sebevraždou se prý vrátila z Itálie. Její přátelé a fanoušci pro ni truchlí a televizní stanice GeoTV uvedla, že se na sociálních sítích objevují i komentáře jako např.: „Kdy už budeme brát postižení depresí vážně?“

Jiní zase píší, že pro ně bylo bolestivé, když si uvědomili, že dívka trpěla takto útrpnou chorobou, kterou schovávala za „dokonalý“ život, jejž uváděla na sociálních sítích.

Posmrtná analýza prokázala, že modelka trpěla depresemi a její smrt zapříčinila asfyxie (nedostatečné zásobení organismu kyslíkem). Nenalezly se žádné stopy násilí na jejím těle, informoval deník Pakistan Today.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání