Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otřesný nález v bytě učitelky: I hasičům bylo zle!

Autor: rc - 
22. září 2018
08:21

Šokující pohled se naskytl slovenským hasičům, kteří byli ve čtvrtek přivoláni do paneláku v Lučenci. V bytě, kde bydlí učitelka základní školy, našli v jednom pokoji třicet koček. Kočky byly silně podvyživené a některé z nich dokonce ležely na zemi mrtvé. Případem se zabývá nejen policie, ale i veterináři a ochránci zvířat.

Renata ze slovenského Lučence procházela kolem paneláku, když uviděla kočku, která byla zaseknutá v okně. Kočka se zřejmě snažila dostat ven z bytu. Neváhala a zavolala na pomoc hasiče a policii. Poté, co hasiči vylezli po žebříku k oknu, aby nebohé zvíře vysvobodili, naskytl se jim hrozný pohled. „Odhadem je v jedné místnosti dalších asi třicet koček. Evidentně jsou na tom zle,“ řekl podle Pluska.sk hasič Renatě. Jedna z koček ležela mrtvá na parapetu, jiné na zemi pokoje. „Já jsem se snažila té kočce, která byla zaseknutá v okně, dávat na trávě první pomoc. Masírovala jsem jí srdce, ale asi po pěti minutách zemřela. Státní policisté říkali, že po vydání nového zákon o zvířatech nemohou s případem nic dělat,“ uvedla Renata.

Podle veterináře, který již podal zprávu na Okresní veterinární správu a policii, byly kočky týrané. Není to poprvé, kdy sousedi na nelidské zacházení se zvířaty upozorňovaly. „Tento problém máme s paní, která je učitelka na základní škole ve Fiľakově, už asi dva roky. Předtím jsme zavolali na kontrolu i veterináře a hygieniky, ale ona mezitím kočky asi někam schovala a v době kontroly měla doma jen dvě vykastrované kočky. Takže kontrola tehdy konstatovala, že je všechno v pořádku. Teď vidíte, že tu není nic v pořádku. Ta zvířata jsou hladová a vysílená a i podvyživená,“ řekla Renata. „Ten byt je v dražbě. Paní neplatí za nic, takže má vypnutou i elektriku i vodu, což znamená, že zvířata s největší pravděpodobností nemají ani co pít a radši zkoušejí vyskočit z okna,“ řekla domovnice Hana.

HledacPravdy ( 15. prosince 2018 08:49 )

To je hrůza, chudák kočičky se trápily. Teď je skoro všechny humánně utratí..

hahapch ( 23. září 2018 01:09 )

ZABÍT uču hovadskou, bezcitnou, jak může být u dětí když doma má tohle..., šílené týrání ubožáčci krásní,, chudáčci snad se jich podaří co nejvíce zachránit, uču zavřít nedat nažrat ani vodu at pomalu chcípe a pozná jaké to je, k dětem bych jí nikdy nepustil! co se to děje na slovákách že týrají a zabijí romové v osadách všichni vědí a ochranáři se snaží zachránit co se dá, ale že toto dělá úča co učí malé děti? hyena, dlouho žít nebude takový nemají právo žít na zemi, kočička se snažila zachránit oknem ven ale uvízla jenže než přišla pomoc zemřela chuděra ani neví že jejím činem zachránila ostatní živé kočičky, velké díky hasičům co je dostali ven z horoucího bezmilostivého pekla, netýrejte nezabíjejte zvířata kdo je na slovákách nechce dovezte do ČECH rádi se postaráme!!!

dvix ( 22. září 2018 13:27 )

 Posledni dobou je to na slovensku docela katastrofa, pomalu uz jak na ukrajine

luklovah ( 22. září 2018 12:58 )

To je k neuvěření učitelka by měla být vdělaná osoba.Asi je pravda že ty učitelky ve většině přípaná jsou střelené a příšerné ženské.Je fakt že jsem v životě poznala normálních učitelek jak šafránu.Chudáci děti a rodiče.

jasnovidec01 ( 22. září 2018 11:44 )

a tohle je paní!!!učitelka ???tak potěž koště ,když tenhle sa.jra.jt ..učí děti FUJ !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání