Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na zemi dostával kopance do hlavy. Zachránila ho až nekompromisní akce kolemjdoucích.

Autor: msj - 
20. září 2018
15:30

Nejen nakupující sledovali šokující rvačku, ke které došlo před vchodem do obchodu s oblečením. Tam si dva muži nejdříve nahlas vyměňovali názory a později došlo i na pěsti. Když se jeden z nich skácel na zem, inkasoval tvrdý kopanec do hlavy.

Na záběrech můžeme vidět celý incident, ke kterému došlo před obchodem v anglickém Chathamu ve středu kolem poledne.

Neznámo proč, dva muži se slovně napadali a jeden druhého vyzval k rvačce. Muž v popředí tohle radikální řešení odmítal a chtěl se vzdálit.

Přísahám bohu, přijď do fitka, tam tě klidně zmlátím. Na veřejnosti tě mlátit nebudu. Zmlátím tě v posilovně,“ řval muž v popředí. Několik momentů na to došlo ke rvačce.

Po několika vyměněných úderech se muž do půl těla skácel na zem a dostal tvrdý kopanec do hlavy. V tu chvíli se rvačku pokusila přerušit řada lidí, kteří doposud stáli opodál a se zadrženým dechem dvojici sledovali.

Nakonec se jim podařilo muže roztrhnout a oba si šli po svých. Tiskový mluvčí kentské policie potvrdil, že o pěstním souboji v obchodním centru dostali hlášení v 12:17.

Bylo nám ohlášeno, že se dva muži porvali a vše dopadlo bez zranění. Strážníci zatkli čtyřiadvacetiletého muže s podezřením z napadení. Nyní je ve vazbě a probíhá výslech,“ potvrdil.

 

pekaaaros ( 21. září 2018 12:06 )

Taky mně přijde, že Evropa je dost odvislá od toho, co se děje v Británii. Průmyslová revoluce dala celé Evropě strašně moc, gentlemani byli vzor pro celou evropskou společnost, Británie byla nejvyspělejší zemí světa a každý si ji bral za vzor. Dnes? nezřízený bulvár, Paris Hilton style, póza, arogance, přetvářka, bitky, šikana na školách, drogy, kokain, chlast, degenerace, hniloba, úpadek, dekadence, příliv "cizinců" a jejich vliv na již tak degenerující společnost. A nejhorší je, že i toto je vzor pro některé Čechy. Já už nevěřím západním hodnotám ani to, že by to spřažení se západem mělo pro nás nějaké výhody. S nimi budem spíš degenerovat.

pekaaaros ( 21. září 2018 12:00 )

to jak kdyby černá věž dala šach černýmu králi.

pajato73 ( 21. září 2018 11:48 )

Amici jo?? Dyt to bylo v Englandu ty troubo!! A jo, at se cerni pozabiji, co na tom??

prasatkopepicek ( 21. září 2018 11:23 )

Muzeme si o amikach myslet svoje, ale v tomhle jsou dobri. Ten pocit, ze by meli nejak pomoct je u nich uplne jinde nez u nas. Tady by vsichni jen koukali, popr by naopak delali, ze nic nevidi. MOZNA by nekdo zavolal zavolal policii. Nebo by si jen rekli "at se barevni pobijou, co je mi do nich".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání