Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nájem dohodou, preferuji orální hrátky: „Samaritáni“ nabízejí podnájem za sexuální protislužby

Autor: dce - 
10. září 2018
16:07

Skutečně bizarní inzeráty spolubydlení už najdete i na českých inzertních webech. Trend placení nájmu sexem se objevil v zahraničí již před lety a nyní takto můžete bydlet i u nás. Značka: byt v centru Prahy jen za orální hrátky.

Najít si dnes bydlení v Praze, je pro mnohé prakticky nemožné – byt v centru je nedostižný luxus i pro lidi s průměrným platem, natož pro studenty či ženy na mateřské. A právě toho se v poslední době snaží využít podnikaví muži. Nabízí spolubydlení za směšné částky či rovnou zdarma a nepokrytě u toho žádají protislužbou sexuální výhody.

Nájem dohodou, jak ti to bude vyhovovat. Preferuji orální hrátky (nemusí být sex),“ nabízí mladý muž z Prahy. Pronajmu pěkné mladé sexy slečně byt ve Vršovicích 100 m2 velmi levně. Třeba 1000 Kč, záleží na tvé vstřícnosti ke mně a vzájemné domluvě,“ píše jiný, rovněž z Prahy.

Podobných inzerátů není málo, nejsou ale zrovna nejnovější – na webu Espolubydlení.cz visí už pár týdnů. Zda to napovídá o jejich úspěšnosti či o tom, jak provozovatel web aktualizuje, toť otázkou.

Trend, který je v zahraničí už tak profláknutý, že se pro něj vžil pojem „sex for rent“ (sex za nájem, pozn. red.), u nás není de facto nelegální. Serveru Lidovky.cz to vysvětlil právník Tomáš Sokol. Podle Sokola se kuplířství vykládá tak, že musí v celé situaci figurovat někdo třetí, komu pronajímatel svou nájemkyni ‚přeprodává‘. Jeho názor podpořila i bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová,“ popisuje redaktor na webu. Policie podobný případ zatím neřešila, zda by šlo o kuplířství, by se muselo posoudit na konkrétním případu.

mazanykralicek ( 11. září 2018 09:29 )

a nabídka už vůbec ne...

Antonin Blaha ( 10. září 2018 19:55 )

 Kde neni poptavka neni nabydka🤔

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání