Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muž se při dopravní kontrole zastřelil brokovnicí. V kufru měl tělo mrtvé ženy

Autor: msj - 
14. srpna 2018
21:35

Muž z amerického Massachusetts byl policisty zastaven dopravní kontrolou. Při té se zastřelil brokovnicí. Policisté později v jeho kufru našli tělo mrtvé ženy.

Gyrth Rutan (34) údajně neřídil podle předpisů. Právě proto ho policie zastavila. Rutan se ale lekl a rozhodl se jednat, protože věděl, co veze v kufru. Během prohlídky se zastřelil brokovnicí, kterou měl v autě.

V kufru jeho vozu bylo nalezeno tělo osmadvacetileté Maddilyn Burgess. Policie si zatím není jistá, jakou spojitost má tato žena s Gyrthem. Podle dostupných informací nebyla zabita ve státě Massachusetts. Coroner zatím řekl jen to, že zemřela na následky poranění tupým předmětem.

Gyrth Rutan má podle kanálu NECN dceru a žil ve městě Sturbridge. Policie dorazila k němu domů a našla něco, co by se dalo nazvat místem činu, ale neřekla nic upřesňujícího.

Není jasné, proč Rutan jel do Mainu, ale má tam rodinu a podle jeho Facebooku to vypadá, že vyrůstal v Breweru,“ řekl mluvčí Steve McCausland.

Rutan před nějakým časem navštívil osmatřicetiletého přítele v Mainu. Ten řekl médiím, že nechce být jmenován, a uvedl, že Gyrth nevypadal vůbec dobře.

Mluvil hodně o problémech s penězi, s prací a s jeho poslední přítelkyní. Přijel před pár dny a chtěl jít kempovat, ale nakonec se nezdržel,“ uvedl.

Bral dobré peníze. Pracoval jako instalatér v těžkém průmyslu. Nezmiňoval se o tom, že by chtěl někoho zranit,“ zakončil přítel.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání