Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie už ví, kdo je silniční pirát z Liberecka: Muž (32) se přihlásil sám

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
23. července 2018
11:47

Případ, který minulý týden šokoval celé Česko, už zná viníka. Řidič, který jel v protisměru, způsobil na Liberecku drsnou nehodu, od které ujel. Jako zázrakem nebyl nikdo zraněn. Muž za volantem vozu v protisměru se policii nahlásil sám.

K události došlo v pátek krátce před šestou ranní na silnici v Jeřmanickém kopci na Liberecku. Proti vozu jedoucímu v rychlém pruhu se náhle objevil vůz v protisměru. Řidič dokázal sice zareagovat včas a autu v protisměru se vyhnout, přesto naboural do svodidel, když ztratil nad vozem kontrolu. Vyvázl bez zranění. Řidič, který je nejpravděpodobnějším viníkem nehody, ale z místa ujel.

„V souvislosti s havárií osobního vozu, která se stala v pátek 20. července před šestou hodinou ranní na silnici I/35, se dopravním policistům přihlásil sám řidič, který jel v protisměru a který řidiče ve správném směru jízdy ohrozil,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

„Policisté budou nyní prošetřovat, kde a proč najel 32letý řidič z Ostravska do protisměrného jízdního pruhu, jak dlouho jel v protisměru, kde se napojil na správný směr apod.,“ dodala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání