Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dcera se pokusila o sebevraždu: Přeživší vraždy v Doubici po týrání trpěla

Autor: dce - 
21. června 2018
05:00

Šokující informaci odhalila v soudní síni ve středu matka přeživší dívky. Po událostech otřesné noci se měla pokusit vzít si život. Podle našich informací spolykala prášky. Žena navíc popsala, jak vypadala přeživší oběť po útoku Martina Ch.

5,5 hodiny škrcení a svazování si prožily dvě dívky (†14 a 16) v Doubici na severu Čech. Pro jednu otřesná noc skončila smrtí z rukou Martina Ch. Ten se ale před soudem hájí, že to byla nehoda - žaloba ho ovšem viní z vraždy. Světlo do případu vnáší i výpověď přeživší dívky, ta popisovala události jinak než obžalovaný.

V rekonstrukci policistům potvrdila, že události onoho večera nebyly naplánované ani dobrovolné - svého tehdejšího partnera žádala, aby přestal, ale marně. Ona sama přežila jen náhodou.

"Byla oteklá, nemohla mluvit, měla šrámy na krku... Bylo mi hrozně, když jsem zjistila, jakému člověku jsem ji svěřila," popsala ve středu u soudu její matka. Rovněž prozradila, že si dcera chtěla vzít život.

"Po té události se dcera pokusila o sebevraždu," uvedla s tím, že měla spolykat větší množství prášků. Skončila na psychiatrii a nyní dohání, co zameškala ve škole. Život se jí pomalu vrací do starých kolejí. "Má přítele, stará se o koně. Fyzicky je v pořádku, nechalo to na ní ale psychické následky."

certicekjity ( 21. června 2018 17:25 )

 Holka je mrtvá, tak co se s ním stále párají. Určit výši trestu a zavřít a ne, aby hrál divadélko u soudu.

Monikay ( 21. června 2018 12:49 )

Je to ošklivej, zlej, nenyvedenej člověk. Doufám že ho zavřou nadlouho, aby ho přešel humor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání