Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda na Liberecku: Motorkář vletěl do značky a zemřel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: PČR Karviná)
Autor: ČTK - 
10. května 2018
20:51

Mladý motocyklista zahynul ve čtvrtek večer na Liberecku po nárazu do dopravní značky. Tragická nehoda se stala na čtyřproudé silnici 35 nedaleko Hodkovic nad Mohelkou, do nichž motocyklista odbočoval.

Motocyklista jel ve směru od Turnova, havaroval krátce před 19:00. "Začal sjíždět na Hodkovice a pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel mimo komunikaci a narazil do značky," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

I přes snahu záchranářů muž na místě nehody zemřel. "Resuscitace probíhala několik desítek minut, pak lékař konstatoval úmrtí. Zranění bylo neslučitelné se životem," uvedl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

V květnu je to v Libereckém kraji již třetí smrtelná nehoda. V Dubé na Českolipsku zahynul 1. května sedmnáctiletý motocyklista. S motocyklem vjel příliš rychle do prudké zatáčky a následně se dostal do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem. O den později na Frýdlantsku zemřel dvaadvacetiletý řidič osobního vozu Audi, který jel po silnici III. třídy číslo 2909 ve směru od Raspenavy na Krásný Les. Při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjel vpravo ze silnice, svým zraněním podlehl po převozu do nemocnice.

jasnovidec01 ( 27. května 2018 09:35 )

offline:Všechny značky od silnic! a STROMY..je to vražebný nástroj

offline ( 10. května 2018 21:50 )

Všechny značky od silnic!

bobbo ( 10. května 2018 21:14 )

Mají ti motorkáři vůbec rozum?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání