Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Doktor zabil ženu (†38) orálním sexem: Penis si posypal kokainem!

Andreas Niederbichler zabil kokainem ze svého penisu ženu, která s ním měla orální sex.
Andreas Niederbichler zabil kokainem ze svého penisu ženu, která s ním měla orální sex.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
12. dubna 2018
21:09

Špičkový německý doktor Andreas Niederbichler (42) byl zatčen poté, co zemřela žena (†38), která mu prováděla orální sex. Uznávaný lékař ji totiž zdrogoval kokainem. Drogou si posypal vlastní penis. Žena poté zkolabovala a zemřela na intoxikaci.

Plastický chirurg, který pracoval na klinice Harzer Clinic jako primář, žil dvojím životem. V práci se tvářil jako svědomitý doktor, ale šlo přitom o sexuálního predátora, který často lovil na online seznamce ženy.

Jak zjistilo policejní vyšetřování, Niederbichler byl také vášnivým uživatelem kokainu. Ten podal minimálně třem ženám, se kterými si na seznamce domluvil sex. Jednou z nich byla i žena, která po podání drogy zkolabovala.

Podle žalobce si Niederbichler posypal svoje přirození kokainem, aniž by o tom dotyčná věděla. Vzhledem k tomu že lékařův byt je na pozemcích kliniky, byla u něj doma ambulance téměř ihned. Po převezení do nemocnice ale žena zemřela.

Oběti, které byly vyslechnuty, vypověděly, že jim bylo na setkáních špatně. Všechny měly příznaky reakcí na narkotika,“ uvedl podle Daily Mailu vrchní žalobce Hal Roggenbuck. Soud s lékařem se ale teprve bude konat.

Lékař nyní čelí obvinění z vážného ublížení na zdraví vedoucího k smrti. Do vězení zatím Niederbichler umístěn nebyl. Je na protidrogové klinice, kde se mu zatím odborníci a jeho kolegové snaží pomoci od závislosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání