Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ficova sexy asistentka rezignovala po popravě Kuciaka: Troškovou dál vozí státní ochranka?!

Autor: jh, lm - 
22. března 2018
05:30

Zatímco nad možným ohrožením života novináře Jána Kuciaka (†27) slovenská policie mávla rukou, když jde o Ficovu chráněnkyni, dějí se divy. Mária Trošková sice po odhalení jejího vztahu s Antoninem Vadalou rezignovala, požitků vládní pracovnice si ale patrně užívá nadále. Slovenský týdeník PLUS 7 DNÍ ji nachytal v autě, které by mělo patřit státní ochrance.

Mária Trošková (30), bývalá slovenská modelka, podnikatelka a poradkyně premiéra Roberta Fica (53) odstoupila z funkce po mediálním skandálu. Na veřejnost se totiž dostala informace o jejích nestandardních vztazích s italským podnikatelem Antoninem Vadalou, o němž zavražděný Ján Kuciak (†27) psal jako o člověku napojeném na kalábrijskou mafii. Trošková měla být jeho obchodní partnerkou a dokonce i milenkou!

Jenže přestože už státní funkci nezastává, některé výhody jí patrně zůstaly. Novináři ze slovenského týdeníku PLUS 7 DNÍ ji vyfotili při nástupu do černé limuzíny, která by měla patřit státní ochrance.

Trošková vyšla ze svého bytu v bratislavské čtvrti Petržalka v modrých džínách a botách s vysokým podpatkem. Ačkoliv bylo zataženo, měla na nose sluneční brýle. Před vchodem ji vyzvedla černá Škoda Superb doplněná majáky a odvezla mladou ženu kdovíkam.

Úřad vlády popřel, že by se jednalo o vůz státní ochranky. Stejné auto se však druhý den objevilo na půdě zmíněného úřadu a dovnitř bylo puštěno bez kontroly. Tiskový odbor tento fakt už ale neobjasnil.

Muži zákona se o bezpečnost Troškové mají starat kvůli údajným výhrůžkám. Škoda jen, že nebyli tak důslední i v případě zavražděného novináře a jeho snoubenky. Když se totiž Kuciak loni v září obrátil na policii s tím, že mu vyhrožuje kontroverzní slovenský podnikatel Marián Kočner, dočkal se jen byrokratických tahanic. Jeho trestní oznámení nebylo ani po 44 dnech přiděleno konkrétnímu policistovi a nakonec úřady vše uzavřely s tím, že se nejedná ani o přestupek.

Video  Policie o vyšetřování vraždy nadále neinformuje. Pochybnosti má i právní zástupce rodin.  - tv Joj
Video se připravuje ...

 

merrylou212 ( 25. března 2018 06:48 )

To občane: No a co tedy napojení té trtkošky od Fica na ty mafiány? A co to rozkrádání eurodotací?Miliardy! Ti mafiáni museli mít dobré informace na vše - přímo z vlády.

abaron ( 22. března 2018 13:31 )

... Fico si myslel, že z toho vykorčuľuje ako Gašparovič s mecenášom Varehom ...

sores ( 22. března 2018 11:47 )

Vážení slušné ženské mají 100x menší šance dosáhnout povýšení a uchytnout se. Právě ty k.u.r.v.y to s vámi mužský umí a vy jste z nich celý pryč!!! jen si to přiznejte! Vždyť jí Fico brát nemusel, věděl co je zač a mohl si vybrat ženskou studovanou s dobrou pověstí! takže vina padá na mužský!! Říká se,manželku do kuchyně a k.u.r.vu do postele.

Monikay ( 22. března 2018 10:31 )

Tam má asi hodně lidí máslo na hlavě...

mirkazam ( 22. března 2018 08:24 )

Ficova asistentka ?? K..vy se vždy a všude uměly o sebe postarat....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání