Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Učitelky ztratily na procházce holčičku (†3): Během dvou hodin umrzla

Autor: vma - 
4. března 2018
07:15

Extrémní zima a nezodpovědné učitelky stály malou holčičku (†3) z Moskvy život. Dívenka se zatoulala během procházky, čehož si vychovatelky ale nevšimly. Když si na ni později vzpomněly, byla už mrtvá.

Nezodpovědné vychovatelky si všimly, že jim jedno dítě chybí, teprve po dvou hodinách od procházky na dětské hřiště. Zavolaly tamní ostraze, ať se po ní podívá– ti však její drobné tělíčko našli ve sněhu bez známek života. Ostraha zavolala záchranku, která už jen konstatovala smrt.

Rodiče malé holčičky byli po tragédii natolik zdrcení, že se nedokázali médiím vyjádřit. Promluvil však blízký rodinný přítel, který se slzami v očích nechápavě řekl: „Tímhle by si žádní rodiče nikdy neměli procházet. Nechápu to.“ Jeho vyjádření však pokračovalo šokující informací – malá Zakhra se prý ve školce poslední dobou necítila dobře, bála se totiž dvou z vychovatelek, doma o tom však nechtěla mluvit. „Mlčela jako hrob, rodiče se báli,“ říká dále jejich přítel.

„V onen osudný den měla službu jedna z těch dvou, kterých se náš andílek bál,“ uzavřel. Zakhra si tak možná procházela šikanou od samotných učitelek. Případ právě prověřuje moskevská policie, vypadá to však, že tato fatální chyba bude mít pro dvě ženy neblahé následky.

VIDEO: V Horních Měcholupech zemřel bezdomovec, pravděpodobně ho zabil mráz.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání