Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mia (0,5) přišla při krvavé popravě o rodiče: Martin útočil ze žárlivosti!

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
29. ledna 2018
12:01

Půlroční holčička Mia přišla během chvilky o oba rodiče. K tragédii došlo  minulé pondělí v jednom z paneláků v Bratislavě, kde Martin (†26) patrně ze žárlivosti zastřelil svou bývalou partnerku Martinu (†23) a poté zbraň obrátil proti sobě. Dcerku našli v autosedačce vedle mrtvých rodičů, teď je v péči babičky.

Martina se v osudný den měla chystat se svou dcerkou na procházku. Na chodbě na ni ale už několik hodin čekal Martin a přinesl si s sebou i svou legálně drženou zbraň. Podle sousedů spolu mladý pár už několik měsíců nežil. Martina, která prý působila velmi příjemně, si měla dokonce najít nového přítele, což bývalý druh patrně neunesl. „Měla jiného a on to nemohl vydýchat,“ potvrdil zdroj deníku Plus JEDEN DEŇ.

„Byl často agresivní. Martinka mi jednou zmiňovala, že trpěl lehkou formou autismu, Aspergerovým syndromem,“ prozradila deníku známá nebohé mladé ženy. Jestli měl muž psychické problémy, pak je otázkou, jak vůbec mohl získat zbrojní průkaz. „Je možné, že svůj zdravotní stav zatajil. Ale to jsou jen dohady. Pokud prošel psychologickým vyšetřením, byl povinen odevzdat výpis ze zdravotní dokumentace od praktického lékaře, kde jsou uvedeny všechny nemoci včetně psychických,“ uvedl psycholog František Skokan.

Malou holčičku z místa činu odvezli záchranáři do nemocnice. Při tragédii se jí naštěstí nic nestalo a následně skončila v péči babičky Marie, matky nebohé Martiny. Žena pracuje jako učitelka na jedné z bratislavských škol a k tragédii se zatím nechce vyjadřovat. Stejně tak ani rodina údajného střelce Martina. Mlčení prolomila jen Martinova sestra Andrea, která zemřelému nechala na sociální sítí mrazivý vzkaz: „Navždy tě budu milovat.“

jasnovidec01 ( 4. února 2018 14:07 )

Martina se v osudný den měla chystat se svou dcerkou na procházku. Na chodbě na ni ale už několik hodin čekal Martin a přinesl si s sebou i svou legálně drženou zbraň. tohle jste pisálci vzaly kde????vždyť ani policajti nevědí nic ,tak nekecejte..vaříte z vody hyeny

y1xcvbnm ( 29. ledna 2018 12:47 )

Mia (0,5) přišla při krvavé popravě rodiče: Martin útočil ze žárlivosti! to je zase nadpis, nechybí tam něco???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání