Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neznal ho, přesto po hádce v parku Milana zavraždil! Střelec z Kavalírky míří před soud

Autor: ČTK ljš - 
18. ledna 2018
12:46

Státní zástupce podal obžalobu v případu muže zastřeleného v lesoparku v pražských Košířích. Obžalovanému hrozí za vraždu deset až 18 let vězení. Podle dřívějších policejních informací se k vraždě přiznal doposud bezúhonný držitel osmi střelných zbraní, který se prý v parku dostal do konfliktu s kolemjdoucím.

Incident se stal předloni 22. října v noci. Policie zpočátku neznala totožnost mrtvého, kterého svědci objevili ráno poté v zeleni mezi ulicemi Pod Kavalírkou a Nad Kavalírkou. Věděla jen, že muže ještě hodinu před půlnocí zachytily kamery v nákupním centru na Smíchově. S žádostí o identifikaci mrtvého se proto obrátila na veřejnost. Ukázalo se, že jde o pětadvacetiletého Milana C. 

Loni v únoru pak policisté oznámili, že z vraždy obvinili dvaapadesátiletého Pražana. Vražednou zbraň vlastnil stíhaný muž legálně. Po činu se ji podle policie pokusil upravit tak, aby znemožnil její dohledání.

„Ke kontaktu poškozeného s dnes již obviněným došlo v parku pouhou náhodou. Toto setkání pak vyústilo v konflikt mezi oběma muži, který skončil střelbou a posléze smrtí,“ uvedl tehdy policejní mluvčí Tomáš Hulan. Právě kvůli faktu, že se oběť a pachatel navzájem neznali, bylo prošetřování vraždy složitější, dodal.

Upozornění: Galerie obsahuje drastické snímky z místa činu

jasnovidec01 ( 6. února 2018 13:33 )

Upozornění: Galerie obsahuje drastické snímky z místa činu!!!!!co je na snímcích čisté mrtvoly drastické ???? nedělejte z nás voly...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání