Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Táta tří dětí zmizel po Mikuláši: Láďo, vrať se, podívej se na svou dceru, potřebujeme tě, prosí jeho žena Hanka

Autor: bop - 
9. prosince 2017
10:34

Ráno odešel do práce jako vždycky, domů už se ale nevrátil. Otec tří dětí Ladislav Mestický (41) z Bratislavy je nezvěstný od 6. 12. Nikdo o něm nemá žádné zprávy. 

„Můj milovaný manžel je nezvěstný. Prosím, sdílejte jeho fotku, jestli ho někdo náhodou neviděl nebo nepotkal,“ sdílela veřejně zoufalou prosbu manželka pohřešovaného muže Hana, která učí prvňáčky v bratislavské škole. Manžel prý 6. 12. vůbec nedorazil z práce domů. 

Celá rodina teď jen doufá, že se muž najde v pořádku a prožijí společně vánoční svátky. „Nevím, proč zmizel. Nikdy jsme se nehádali,“ svěřila se nešťastná žena slovenskému titulu Nový Čas. „Po muži je vyhlášeno celostátní pátrání od 7. prosince 2017. Nezvěstný je ode dne 6. prosince 2017,“ uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Slamková. 

„Prosím vás, dobří lidé, kteří mě znáte, ale i ti, kteří mě neznáte, pokud byste někde viděli nebo potkali tohoto pána, resp. mého otce, který je nezvěstný od dnešního rána, tak mě kontaktujte na čísle: 0904 248 436 nebo na čísle mé mámy: 0911 700 937,“ uvedla dcera v příspěvku na Facebooku.

„Popis k pátrání: 
příjmení: Mestický
jméno: Ladislav
věk: 41
bydliště: Bratislava
popis osoby: 175 cm, hubená postava, tmavé vlasy, modré oči
naposledy měl na sobě oblečené modré rifle, tmavomodrou bundu, šedou mikinu, hrubé boty.
Prosím sdílejte a děkujeme za všechnu pomoc. Bůh vám žehnej!“


Rána je to pro celou rodinu. „Je to vážná věc a naše rodina to těžce nese,“ vyjádřil se synovec pohřešovaného Ladislava Michal. V případě, že byste muže spatřili, neváhejte kontaktovat policii. 

Hanka pro svého manžela napsala na Facebook dojemný vkzaz. „Pro mého manžela, kdyby náhodou viděl tuhle fotku. Podívej se, to je tvoje dcera (vlevo). Tancuje v divadle, tancuje i pro tebe. Potřebujeme tě doma. Prosím, vrať se,“ stojí v něm.

VIDEO: Jan se ztratil cestou z oslavy narozenin, tělo našli v žumpě. 

Video  Jan se ztratil cestou z oslavy narozenin, tělo našli v žumpě  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání