Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Psovi někdo probodl hlavu a brutálně ho zbil: Zachránci nabízejí 24 000 korun za informace o tyranovi

Autor: dce - 
8. listopadu 2017
16:26

24 tisíc korun v přepočtu nabízí polští ochránci zvířat za informace o tyranovi, který brutálně zbil fenku huskyho. Dokonce jí probodl hlavu. Fena, kterou pojmenovali Sunia, neuvěřitelné násilí přežila, její stav je ale nejistý. Případ, který pohoršil celé Polsko, je navíc už druhým během několika dní…

Přibližně dvouletou fenu plemene husky našli ochránci zvířat v Polsku ve městě Skwierzyna ve čtvrtek. Ochromené zvíře bylo celé od krve, která tekla z rány na hlavě. Podle veterinářů, kteří jí zachránili život rychlou péčí, ji někdo brutálně zbil a hlavu jí probodl patrně nožem.

Fena ztratila velkou spoustu krve, což její stav nadále zhoršuje. Je velmi slabá, v pondělí se její stav ještě zhoršil a přestala přijímat potravu a reagovat na jméno. Sunia je nyní ve Wroclavi, kde ji veterináři chtějí podrobit podrobnému vyšetření. Podle nich je ovšem zázrak, že je fena naživu.

Ochránci zvířat a jejich příznivci na Facebooku mezitím pátrají po tyranovi. Podle všeho se objevil svědek, který fenu viděl v doprovodu několika lidí, bližší informace ale stále nemají. Za podnět, který by vedl k dopadení, nabízejí v přepočtu 24 000 korun. První příspěvek o zbité feně sdílelo již téměř 16 tisíc lidí.

Není to ale první podobný případ za poslední dobu. Dva dny před Suniou svědci nahlásili, že muž přímo v centru Wroclavi bije psa kamenem do hlavy. Policie muže zadržela a posadila ho za mříže. Pes bití bohužel nepřežil.

lojzo ( 12. listopadu 2017 15:15 )

Obnovme v Evropě opět TREST SMRTI.Máme zde násilníky,vrahy a stejně švihnuté politiky,kteří nás chtějí rukami STROPNICKÉHO prodat nacistům jako kolonii!!!

andorea ( 8. listopadu 2017 18:31 )

No i najważniejsze prawdopodobny sprawca został doprowadzony na przesłuchanie!!!! ------ Jen doufám, že to neskončí pokutou či max. podmínkou jak u nás.

andorea ( 8. listopadu 2017 17:15 )

A pravděpodobný pachatel byl předveden na policii.

andorea ( 8. listopadu 2017 17:12 )

Koukla jsem na jejich FB a poslední zpráva je: Tomografie nic vážného neukázala, má se pokračovat v léčení, prozatímní léčba je dobrá, píštěl v uchu by se měla sama zahojit. Fenku čeká dlouhá rehabilitace, ale mělo by být čím dál lépe. ----- Tak snad se z toho fenečka dostane. A tomu hajzlovi ať se všechny skutky stonásobně vrátí!

naidka ( 8. listopadu 2017 16:35 )

Lidská hovada jsou nejen u nás...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání