Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapeček (2) se zamkl v rozpáleném autě: Ven ho dostali až hasiči

Autor: lm - 
22. října 2017
20:41

Stačila chvilka nepozornosti a málem došlo k tragédii. Dvouletý chlapeček na Floridě vzal své mamince klíče a zamkl se v tmavém autě na parkovišti obchodního domu. Na jihu Ameriky v těchto dnech panuje tropické počasí. Chlapce museli z auta dostat až hasiči.

Apollo Rubin (2) jel na nákupy se svou rodinou. Když rodiče vystupovali, chlapci se podařilo mamince vzít klíče a zamknout se v autě. Rodiče ihned volali policii a snažili se syna přimět k tomu, aby jim otevřel. Ten se k tomu ale moc neměl.

Policista se zprvu snažil auto otevřít, aniž by musel rozbíjet okno. Po třicetiminutové snaze ale museli na scénu nastoupit hasiči, malý Apollo se totiž začal v rozpáleném autě značně potit a šlo mu o život. Mohl by omdlít a to nechceme,“ vysvětlil hasič na videu, které zachycuje boj o život chlapce. Hasiči následně rozbili jedno z oken a chlapce předali rodičům. Dítěti se naštěstí podle záchranářů nic nestalo.

Na Floridě v těchto dnech panuje tropické počasí a teploty se šplhají přes 30 stupňů Celsia. Rodiče tak byli velmi vděční, že jim policie a hasiči pomohli. „Policejní oddělení a hasičské oddělení Orlanda se objevily ihned na místě a pomohly nám, a my jsme velmi vděční a jsou to naši hrdinové dne,“ řekl televizi News 6 táta Ken Rubin.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání