Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka roku: Po bouračce ještě upustila miminko na hlavu, do nemocnice však vzala svého psa

Autor: bop - 
7. října 2017
18:33

Taiwanská žena jménem Lin se pokoušela zaparkovat své auto v podzemních garážích, když nabourala do sloupku. V autě kromě ní jelo ještě její miminko, pes a kamarádka. Po nárazu vyndala své dítě z vozidla, nechtěně ho ale upustila na hlavičku. Zraněné dítě pak nechala se svou kamarádkou, když sama spolu se svým psem zamířila do nemocnice. 

Taiwanská matka, jejíž příjmení má být Lin, zažila 5. října v Kao-siungu opravdu špatný rodičovský den. Nejprve nabourala se svým vozem, když vezla své dítě a kamarádku domů. Když v šoku vylezla z auta a pokoušela se přenést své miminko z nabouraného vozu, nejspíš si nevšimla, že nezapnula bezpečnostní popruhy. Dvouměsíční chlapeček jí tak vypadl přímo na tvrdou zem! A pravděpodobně ještě ke všemu dopadl na hlavičku...

Poté požádala kamaráda, aby ji a jejího psa odvezl do nemocnice. Svou spolujezdkyni, paní Lv, přitom nechala na místě, aby se mezitím postarala o její dítě. Do příjezdu sanitky se druhé ženě ani dítěti nedostalo žádné lékařské péče. Přitom vůbec nevěděla, jak vážně je malý chlapeček zraněný. Utrpěl totiž krvácení do mozku a skončil dokonce v kómatu. 

Matka podle serveru the Daily Mail vypověděla, že cítila silnou bolest v oblasti hrudníku, a proto se vydala do nemocnice napřed. Svého psa prý vzala s sebou ne proto, že by jí byl přednější, ale proto, že se bála, že její přítelkyně nebude mít dost sil na hlídání miminka i pejska. 

Dvouměsíční chlapeček je přitom nakonec zraněn ze všech pasažérů asi nejvážněji. Utrpěl velmi těžká poranění zejména hlavy a musel podstoupit neurologickou operaci. Podle lékařů je stále v kritickém stavu. 

VIDEO: Žena upustila dítě na hlavu a do nemocnice odjela se psem.

Video  Žena upustila dítě na hlavu a do nemocnice odjela se psem.  - Youtube / The Dailymail news
Video se připravuje ...

VIDEO: Dívka (†3) zemřela při autonehodě. Seděla na klíně nepřipoutaného otce.

VIDEO: Omilostněný vrah Kajínek měl bouračku: Co se stalo a jak se k němu chovala policie?

Video  Omilostněný vrah Kajínek měl bouračku: Co se stalo a jak se k němu chovala policie?  - Tomáš Koníček, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání