Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozvodový horor v Belgii: Matka ugrilovala svoji dceru (†2)!

Autor: lm - 
28. září 2017
15:34

V belgickém městě Zemst zadrželi sedmadvacetiletou ženu, která ugrilovala vlastní dceru (†2). Policii na ni zavolali sousedi, podle kterých žena trpěla po rozvodu depresemi. Dítěti už bohužel nebylo pomoci.

K otřesnému případu došlo v neděli večer. Sousedé slyšeli dívenku plakat a křičet a pak uviděli kouř, který se linul zpod garážových dveří. Když policie dorazila, našla ženu u grilu na dřevěné uhlí, na kterém byly ostatky její dcery téměř spálené na uhel. „Obě jsme musely shořet. Jedině tak spolu můžeme jít do nebe,“ řekla policistům podle belgického deníku Het Laatste Nieuws.

Vyšetřovatelé nyní zjišťují, jestli žena dítě předtím zavraždila, nebo ho upálila zaživa. Podle belgického listu žila žena afrického původu v domě se svou matkou, která byla ale v době činu pryč. Sousedé uvedli, že mladá žena trpěla po rozvodu depresemi a nejspíš se chtěla pokusit o sebevraždu a zabít i svoje dítě. Policie matku nemohla po činu kvůli jejímu psychickému stavu vyslechnout.

Video: Mladou ženu poslal soud do vazby, po porodu bodla dcerku do krku a mlátila paličkou na maso, dítě zemřelo.

Damielka ( 28. září 2017 18:52 )

 Takže dva roky se tak nějak stará o svou dcerku a po dvou letech a po rozvodu jí jen tak ugriluje? Bože to je sv.ně. Já bejt první polda na místě činu a bylo by jasný, že to byla ona, zastřelím jí bez mrknutí oka a řeknu, že na mě šla s nožem, nebo tak. Pokud by byla psychiatricky nemocná a pak přišla třeba k sobě, smrt by pro ní byla vysvobozením.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání