Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku (†16) zabil její žárlivý přítel: Zahrabal ji pod kameny a otec ho kryl

Autor: aba - 
15. září 2017
20:41

K tragédii, která rozhýbala občany, došlo v Itálii. Teprve šestnáctiletou Noemi Durini tu zabil její o rok starší přítel jen několik dní po tom, co ho dívčina matka nahlásila za jeho agresivní chování.

Noemi byla podle bezpečnostních kamer naposledy viděna 3. září v pět hodin ráno, jak v autě sedí se svým přítelem. Podle jeho verze se pak rozloučili a ona odešla domů. Tam ale nedorazila a rodina ji 6. nahlásila jako pohřešovanou. Dlouho čekali, protože Noemi měla ve zvyku mizet právě se svým problémovým přítelem.

Po několika dnech vyšetřování, kdy byl pro italskou policii dívčin přítel hlavní podezřelý, se k činu během jednoho z dlouhých výslechů konečně přiznal. Na místě, které určil, našli policisté tělo nebohé dívky pohřbené pod kameny. Podle jeho verze si na poslední setkání měla dívka přinést nůž a vyhrožovat, že zabije jeho rodinu, aby mohla být s ním. Na základě těchto výhružek ji prý poté sám stejným nožem zabil.

Sedmnáctiletý hoch není žádný andílek. Léčil se ze závislosti na lehkých drogách a o jeho agresivní a žárlivé povaze se vědělo. Dívčina rodina nesouhlasila s tím, aby se s Noemi vídal. Jen několik týdnů před jejím zmizením ho Noemina maminka nahlásila policii pro agresivitu, ale dívka se s ním stále odmítala rozejít, ačkoliv si často stěžovala na svém Facebooku.

"Byl strašně žárlivý, nechtěl, aby se Noemi vídala s kýmkoliv jiným," vypověděl pro italské noviny dívčin bratranec David. Co se té noci přesně stalo, je stále předmětem vyšetřování. Pitva, která by měla odhalit, jak dívka zemřela, proběhne v sobotu.

Spolu s chlapcem, který byl obviněn z vraždy, se do problémů dostal i jeho otec, kterého policie obvinila jako jeho komplice. Podle nich měl synovi pomáhat pohřbít tělo pod kameny a zbavit se důkazů.

Dívčina krutá smrt pobouřila veřejnost a dav bezmála tisíce lidí čekal před policejní stanicí, kam vedli chlapce k výslechu. Ten si z toho ale nic nedělal a při odchodu z budovy se na dav usmíval a mával.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání