Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Standa (15) se vloupal ke stařence (81): Lehl si k ní a chtěl sex

Autor: lm - 
13. září 2017
13:04

Teprve patnáctiletý Stanislav vlezl v noci přes okno na toaletě do domu 81leté důchodkyně a začal ji obtěžovat. Chlapec si lehl k ní do postele a požadoval intimní styk. Seniorka na něj zavolala policii.

Bizarní případ se odehrál ve slovenské obci Modrý Kameň kousek od maďarských hranic. „Někdo šel chodbou. Viděla jsem jen postavu. Zakřičela jsem na něj – Kdo je tu? Co je tu? Přišel mě někdo zabít? A on mi odpověděl, ne, přišel jsem Vám udělat dobře,“ popsala paní Katarína TV JOJ.

Seniorka ležela v posteli, když v tu chvíli zhasla světla a neznámý mladík si k ní lehl. Přitáhl ji k sobě a držel za ruce. Stařenka se nemohla bránit, mladík na ní totiž ležel. „Potom, jak ležel, mi řekl, abych ukázala prsa. Takhle si odhrnul (košili) nahoru. Chtěl mě znásilnit,“ dodala.

Vystrašené důchodkyně se naštěstí už nedotkl, ani jí jinak neublížil a zvedl se a odešel. Katarína ihned poté zavolala policii. Mužům zákona se chlípného chlapce podařilo zadržet po několika málo hodinách. „V souvislosti s tímto případem jsme zahájili trestní stíhání ve věci zločinu porušování domácí svobody a zločinu omezování osobní svobody, ze kterých bylo tomuto mladému muži vzneseno obvinění,“ uvedla policejní mluvčí Petra Kováčiková. Za takový čin hrozí na Slovensku 3–8 let ve vězení, u mladistvého se trest snižuje na polovinu.

Podle místních nejde zdaleka o první podobný mladíkův přečin. Prý se již dříve odhaloval před věřícími ženami, které šly z kostela, a dělal jim nemravné návrhy. Chlapce tak nejspíš navíc čeká odborné sexuologické vyšetření.

salto ( 14. září 2017 07:47 )

Chlapec si asi vzal vzor v Gregorce a ta babka místo toho aby zavolala hurá a pak mu řekla přijď zase, dveře budou otevřeny, tak volá policajty. To už stojí rozum

havran2 ( 13. září 2017 14:59 )

POKUD SE JEDNÁ V BLESKU O CIKÁNY,TAK NEDÁVAJÍ PROSTOR NA DISKUSI ! ! !

hulimihoukolen ( 13. září 2017 14:36 )

Je to zcela zjevně retardovaný cikán, ten by neuměl slovo kapitalismus ani vyslovit, ty komoušská haldo trusu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání