Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

17letý uprchlík, který znásilnil seniorku (72), nebude deportován! Zdrcená žena po této zprávě nechce dál žít

17letý uprchlík, který znásilnil seniorku (72), nebude deportován! Žena už po této zprávě nechce dál žít. (ilustrační foto)
17letý uprchlík, který znásilnil seniorku (72), nebude deportován! Žena už po této zprávě nechce dál žít. (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rc - 
13. listopadu 2016
12:05

Minulý rok v září znásilnil afghánský imigrant (17) seniorku, která se mu snažila pomoci. Od té doby dvaasedmdesátiletá žena ztratila chuť do života. Leží na jednotce intenzivní péče a naživu ji udržují jen přístroje.

V září minulého roku šla seniorka pocházející z města Traiskirchern v Rakousku, kde se nachází největší uprchlický tábor,  vyvenčit svého psa. Procházela se s ním kolem řeky, když v ní uviděla plavat dva mladé muže. Jeden z nich ji požádal o pomoc.

„Byl horký den a rozhodla jsem se vzít svého psa na procházku k řece Schwechat. V ní jsem viděla plavat dva mladé muže. Jeden z nich mě požádal o pomoc, aby se mohl dostat ven,“ popsala hororovou událost seniorka. Žena neváhala a podala mu ruku. Sedmnáctiletý Wahab M., původem z Afghánistánu, ji povalil a znásilnil.

Žena se po útoku zamkla doma a nevycházela ven. Našli ji tam její příbuzní. „Nechce být sama a nevychází ani z domu. Kromě toho velmi zeslábla,“ řekl její příbuzný DailyMailu.

Případ se dostal v lednu k soudu. Imigrant si odsedí dvacet měsíců za mřížemi. Ovšem, po propuštění nebude deportovaný zpět do Afghánistánu, jelikož jeho trest nepřesáhl tři roky! Po této zprávě už si seniorka nepřeje dál žít.

„Zažívá strašný konec. Když se na ni podívám, oči má úplně prázdné, je z ní už jen kost a kůže. Věděla jsem, že to takhle nakonec skončí. Po tom, co se stalo, ztratila vůli žít,“ řekla její dcera, která pracovala jako pomocnice imigrantů.

rockyshowman ( 17. února 2017 10:34 )

 A takové zdechliny Evropa bere !!!!!!!!!!!!!!!!

montevideo ( 13. listopadu 2016 18:09 )

Veronika Žilková tiše závidí.

marlen52 ( 13. listopadu 2016 16:00 )

on to není uchylák u nich je to zcela běžné.tam to dělají všichni protože žena je pro ně podřadný tvor ale tady si to nesmí dovolit ale jak je vidět mají z nich bobky tak jim to prochází.vůbec je nenechat vylodit otočit a ať si jdou kde jim tohle bude procházet.zmetkové.

montevideo ( 13. listopadu 2016 15:05 )

Stačí. Jsem si to hned myslela, že je to zdenda. Stejný slovník, stejná arogance pro nic za nic, stejně primitivní myšlení, je malá pravděpodobnost, že se taková úchylka vyskytne opakovaně.

hejhej ( 13. listopadu 2016 14:54 )

Násilnická úchylácká zrůda nebude deportována. Takže ty odporné, násilnické , primitivní svi.ně si mohou v cizích zemích dělat, co chtějí téměř beztrestně. Lepší by bylo takovou úchylácou zrůdu zabít - nepatří mezi lidi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání