Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policie chytila zlínského znásilňovače: Napadl studentku (17)

Tento identikit pomohl pachatele dopadnout.
Tento identikit pomohl pachatele dopadnout.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
9. listopadu 2016
13:33

Ve Zlíně si konečně mohou oddychnout. Policistům se podařilo dopadnout muže, který se pokusil znásilnit sedmnáctiletou studentku. Pomohlo zveřejnění jeho podobizny.

K napadení došlo v úterý 25. října v 6:30 ráno. Dívka se všimla, že ji pronásleduje starší muž od náměstí Práce směrem k náměstí T. G. Masaryka. „Po pár minutách se otočila a viděla, že se zastavil v její těsné blízkosti. V tom okamžiku ji pevně uchopil za obě ruce, přitiskl se k ní a žádal po ní pohlavní styk. Dívka se vyděsila a řekla muži, že zavolá policii. Muž svůj požadavek několikrát zopakoval, dívka několikrát řekla, že zavolá policii a snažila se z jeho sevření vymanit. Až po jejím výkřiku, ať ji muž nechá, povolil svoje sevření a dívka odešla,“ popsala tehdy událost policie.

K případu také zveřejnila identikit pachatele, který nakonec pomohl k jeho dopadení. Policisté dostali několik tipů na totožnost útočníka a přihlásila se také další žena, po které chtěl sex těsně po napadení studentky. 

„Pátráním, ověřením všech získaných poznatků i prověřením záznamů z kamerových systémů se kriminalistům podařilo ustanovit muže, který odpovídal popisu obou žen. Policisté ho zadrželi a umístili ho do policejní cely. Po zjištění bližších okolností kriminalisté trestný čin pokus o znásilnění překvalifikovali na trestný čin omezování osobní svobody a muže obvinili,“ řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Útočníkovi hrozí až dva roky vězení.

vosavopruz ( 9. listopadu 2016 17:47 )

to asi neznáš pražáky,tam se to děje denně

nacernovhk ( 9. listopadu 2016 17:35 )

Morava a Slezko není žádný Česko!!!!!

vosavopruz ( 9. listopadu 2016 17:11 )

je to blbec,spusta čechů žije na Moravě

pajato73 ( 9. listopadu 2016 16:00 )

delas, jakoby Moravaci byli jedini, co delaji neplechu... kdyz jeden narod nedokaze spolu vyjit, jak se ma udelat svetovy mir? To chces rict, ze vsichni moravaci jsou hyeny a cesi andilci jo? debzo....

asijo ( 9. listopadu 2016 15:29 )

Typický havloid.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání