Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž ze Zlína chtěl znásilnit sedmnáctiletou dívku: Nepoznáváte ho?

Muž ze Zlína chtěl znásilnit sedmnáctiletou dívku: Nepoznáváte ho?
Muž ze Zlína chtěl znásilnit sedmnáctiletou dívku: Nepoznáváte ho?  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
31. října 2016
15:58

Neznámý muž se podle policie ve Zlíně pokusil znásilnit sedmnáctiletou dívku. Přepadená šla minulé úterý v 6:30 po chodníku od náměstí Práce směrem k náměstí T. G. Masaryka. „Policie po pachateli pátrá a žádá o pomoc také veřejnost,“ řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Pachateli hrozí v případě uznání viny až pět let.

Dívka si podle Kozumplíkové všimla, že za ní jde starší muž. „Po pár minutách se otočila a viděla, že se zastavil v její těsné blízkosti. V tom okamžiku ji pevně uchopil za obě ruce, přitiskl se k ní a žádal po ní pohlavní styk. Dívka se vyděsila a řekla muži, že zavolá policii. Muž svůj požadavek několikrát zopakoval, dívka několikrát řekla, že zavolá policii, a snažila se z jeho sevření vymanit. Až po jejím výkřiku, ať ji muž nechá, povolil svoje sevření a dívka odešla,“ popsala mluvčí.

Dívka odhadla věk pachatele na 40 až 50 let. Měl dioptrické brýle, pleš, vysoký byl asi 180 centimetrů. Je silnější postavy, měl světlé oblečení a na zádech tmavý batoh. Mluvil plynule česky. „Pokud si někdo v okolí všiml v úterý brzy ráno incidentu mezi dívkou a starším mužem nebo pokud někdo ze sestavené podobizny pozná pachatele, ať zavolá na linku 158,“ uvedla Kozumplíková.

tigress ( 31. října 2016 22:35 )

Aha, takže muž VE Zlíně... co vlastně vůbec nemusel být muž ZE zlína, jak hlásá titulek. Bravo, Blesku

vosavopruz ( 31. října 2016 18:47 )

Podobně vypadá Kikinčuk

jabadabadu ( 31. října 2016 16:41 )

Myslím si že to je Petr Janda z Olympicu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání