Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znásilňovač přepadával v Praze ženy. Policie ho zatkla a hledá další oběti

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
8. března 2016
15:52

Pražská policie obvinila muže, jenž sexuálně obtěžoval ženy v okolí Černého Mostu v Praze 14. Kriminalisté objasnili čtyři případy spáchané v období od konce loňského října do konce února letošního roku.

Podle policejní mluvčí Ivety Martínkové se pachatel zpočátku pokoušel pouze o „nevhodný verbální kontakt“ se ženami, které ale později začal i „sexuálně osahávat“. Pak se ale jeho agrese stupňovala. V posledním případě povalil ženu na zem na ulici uprostřed sídliště, kde se z ní pokoušel strhnout oblečení. Když se poškozená bránila, udeřil ji několikrát pěstí do obličeje. Ženu zachránil náhodný svědek, který reagoval na její křik.

„Násilník se poté v rychlosti snažil své oběti alespoň uloupit kabelku, u které však utrhl poutka, a tak z místa utekl s prázdnou,“ uvedla mluvčí. Policie ho ale vypátrala a zadržela druhý den ve zmíněné lokalitě.

Kriminalisté muže obvinili z trestných činů loupež, výtržnictví a také z pokusu o znásilnění, je stíhán vazebně. „S ohledem na probíhající úkony lze sdělit pouze to, že se se jedná o mladě vypadajícího muže snědé pleti, který takto obtěžoval ženy různých věkových skupin v bezprostředním okolí Černého mostu,“ dodala mluvčí.

Podle policistů není vyloučené, že mladík má útoků na svědomí více. Policie proto hledá další možné oběti, přihlásit se mohou na lince 158.

cantre ( 8. března 2016 19:58 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace : http://dampres.blogspot.cz/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání