Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táta mě znásilnil, aby zjistil, jestli jsem panna, tvrdila Lucka (12). Soud jí neuvěřil

Autor: uá - 
8. března 2016
13:44

S čistým štítem odešel v úterý od soudu René K. (49) z Děčínska, který čelil obžalobě ze znásilnění vlastní dcery Lucie (12). Dívka se svěřila lékařům, když byla kvůli sebepoškozování hospitalizována. Soudu ale chyběly důkazy.

Podle státní zástupkyně René K. dceru osahával pod tričkem na prsou a pak se ji prý pokusil i znásilnit. Podle ní chtěl zjistit, jestli je ještě panna. René K. to ale popřel. Dcera měla podle něj špatné dětství, což potvrdila i slyšená psychiatrička.

"Její život je jedno velké trauma," řekla. Dívka totiž poté, co byla i s dalšími sourozenci odebrána matce, skončila v Klokánku. René K. si ji odtamtud se svou novou ženou vzal, život, který vedli, ale za mnoho nestál. René K. pil, ženu pak bil, až byl kvůli tomu vykázán z bytu.

Dcera to těžce nesla, podle předsedy senátu tak mohla být její výpověď o znásilnění snahou o pomstu za nevydařený rodinný život. Rozsudek není pravomocný, státní zástupkyně se odvolala.

byvalyvoliccssd4 ( 8. března 2016 19:46 )

Mezi námi levičáky to je normální. Znásilňování i falešné obviňování. Tak z toho nedělejte cirkus.

cantre ( 8. března 2016 19:16 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace : http://dampres.blogspot.cz/

tesarI ( 8. března 2016 19:09 )

Přesně tak, kdo ví, jak to všechno bylo.

tesarl ( 8. března 2016 18:21 )

Holky mi je líto. Nedivil bych se, kdyby se mstila.

alumno ( 8. března 2016 18:11 )

Přesně tak, jak nás učili už v prváku na právech, jedna ze základních definic práva je, že "právo je minimum morálky". Tedy jinak řečeno, právo nikdy nedokáže postihnout všechny morální aspekty lidského chování a trestat všechny morální poklesky, řeší jen ty nejhmatatelnější, ty, které se dají jednoznačně definovat a jednoznačně prokázat - jinak by to ani nešlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání