Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec ve vězení znásilňoval dceru (9) při návštěvách, které byly monitorovány

Interiér skotské věznice Barlinnie
Interiér skotské věznice Barlinnie  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
2. března 2016
21:07

Jejího otce (45) odsoudili k šestnácti měsícům vězení. Aby pobyt za mřížemi věznice Barlinnie ve skotském Glasgowu lépe snášel, navštěvovala muže devítiletá dcerka. On však využil její lásky a důvěřivosti a opakovaně ji znásilňoval.

K osahávání a zneužívání docházelo minulý rok ve dvouměsíčním období. Návštěvy přitom byly monitorovány, ale přišlo se na to až příliš pozdě. Teprve až když ostraha kontrolovala zpětně nahrávky z kamer.

Když byl v Barlinnie, měl umožněné časté návštěvy rodiny včetně jeho vlastní dcery, která chodila do základní školy. Při návštěvách k ní měl přístup a je obviněný ze sexuálního kontaktu s ní,“ řekl anonymní zdroj listu Daily Record.

Vězeňská služba je p**raná z toho, že by se to zveřejnilo. Nahlásila to proto policii, která případ vyšetřuje,“ dodal utajený zdroj. K soudu poputuje otec příští měsíc.

Trest si v Barlinnie odpykával za trestný činy spáchané v letech 2006 až 2008. Co však udělal, nemůže být kvůli britským zákonům zveřejněno. Stejně jako jeho jméno.

ejvm1712 ( 3. března 2016 09:55 )

Trochu podivné. Že by holka sama chodila do věznice,když jí bylo jen devět let? Někdo ji tam musel přivést a zas odvést.

Zobrazit celou diskusi