Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hospodský prý znásilnil brigádnici (17): Říkala, že se mi nedá odolat, tvrdil u soudu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK ljš - 
11. května 2016
13:14

Krajský soud v Brně začal projednávat žalobu na devětatřicetiletého Aleše S., který podle spisu na začátku července 2013 znásilnil v Ludslavicích na Kroměřížsku sedmnáctiletou dívku. Hrozí mu až deset let vězení. Dívka po něm chce 100 000 korun jako odškodné za utrpěnou újmu.

Aleš S. měl v Ludslavicích v nájmu hospodu a dívka u něj začala pracovat jako servírka. Podle státního zástupce Ivana Hrazdiry ji po směně lákal do sprchy. Ona to několikrát odmítla. Do sprchy ji nakonec zavlekl, ona se ale bránila. Následně chtěl v baru namasírovat záda, přitom jí svlékl triko a přilehl ji. „Poškozená se bránila, opakovaně prosila, aby ji nechal,“ četl z obžaloby zástupce.

Podle spisu chtěl Sojka i masáž přirození, což odmítla. Musela ho ale začít třít a nuceně použít i ústa. Dívka kvůli tomu podle obžaloby utrpěla těžkou újmu na zdraví a trpí posttraumatickou stresovou poruchou.

 

Obviněný vinu odmítl. „K ničemu jsem ji nenutil, sama si sundala tričko. Vše dělala dobrovolně,“ řekl před soudem. Podle něj spolu po celý den koketovali, jí se to líbilo, usmívala se a domluvili se, že se večer společně vysprchují. Pak ale řekla, že nechce, proto ji alespoň požádal, ať mu namaže záda, že si je spálil při sekání trávy. Podle něj si pak sama svlékla tričko, aby se neušpinilo. Následně ji chytil za ruku a dal si ji do klína. „Řekla, že se mi nedá odolat. Nebránila se, já jsem nepoužil žádné násilí,“ řekl obžalovaný.

Napadená u něj jako brigádnice pracovala pět dní. Obžalovaný podle svých slov nevěděl, že ještě není plnoletá. Soud jednání odročil na konec června, kdy jsou v plánu výslechy svědků.

ladybug ( 11. května 2016 19:51 )

carmin trpí verbalním průjmem

marti33 ( 11. května 2016 18:05 )

Kdyby bylo EET tak se to nestalo. To by algoritmus bohušovi vyhodil že ta hospa prodává obvykle v utérý ve 21:49 jednu tatranku, a Bohuš by si zavolal aby se zeptal proč ta tatranka nesvítí v Praze na displei.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání