Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt batolete v Nymburce: Policie zadržela přítele matky

Autor: ljš - 
11. května 2016
11:10

Děsivé podezření se zřejmě naplňuje. Policie v souvislosti se smrtí batolete (†1,5) v Nymburce zadržela muže, který by mohl být za úmrtí dítěte odpovědný.

Rok a půl starý chlapeček zemřel kolem půlnoci z pondělí na úterý v domě na jedné z hlavních nymburských ulic. Protože se objevilo podezření na násilnou smrt, nařídila police soudní pitvu.

Ta zřejmě obavy potvrdila. „Na základě jejích předběžných výsledků bylo zahájeno trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin ublížení na zdraví,“ uvedl ve středu policejní mluvčí Pavel Truxa a potvrdil, že policie již zadržela podezřelého muže. Podle serveru iDnes.cz jde o dvaatřicetiletého druha matky dítěte.

Kriminalisté případ dál vyšetřují. Muž čeká v cele předběžného zadržení na to, zda skončí ve vazbě. Hrozí mu až deset let.

buban ( 11. května 2016 14:10 )

Další "soudce z lidu"? Doživotí se dává za zvláště zavrženíhodné (týravá smrt apod.), či hromadné nebo sériové vraždy. Kájínek něco z toho splnil? Milius tedy není, ale až tak...

zdenekk_ ( 11. května 2016 13:47 )

nacpi to svý cikánský mámě do khundy

buban ( 11. května 2016 13:45 )

Jj-morka nade vše. Jenomže za zabití bezbranného děcka jenom 10 let? Maximálně? Něco je špatně v českém zákonodárství.

buban ( 11. května 2016 13:41 )

Nechápu ženy, které žijí s příslušníkem opačného pohlaví, který je evidentním násilníkem vůči jejich dítěti. Tato fatální událost nemohla být prvním projevem násilí toho týpka.

jany ( 11. května 2016 12:54 )

ano, tyhle pripady obvykle byvaji takove, ze to zabil nekdo z rodiny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání