Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Smrt na hradě Pecka! Z hradeb spadla mladá žena

27. srpna 2017
10:59

Hradem Pecka na Jičínsku otřásla v neděli ráno tragédie. Z hradeb se tu zřítila mladá cizinka (†26). I přes okamžitou pomoc se ji však nepodařilo zachránit. 

O smutné události informoval s odkazem na policejní mluvčí web TN.cz. "Došlo k pádu mladé ženy, které bylo 26 let, z hradeb. Pád nepřežila," řekla TN.cz policejní mluvčí Eva Prachařová.

Kvůli tragédii zůstane po celou neděli hrad uzavřen, informoval správce na facebookovém profilu památky, což překvapilo místní i turisty. "Ale vždyť je pouť," reagovala na sociální síti nejspíš bez znalosti okolností překvapená návštěvnice. "Tak si prosím užijte pouť. Hrad budete mít možnost určitě navštívit i do budoucna. Děkuju za pochopení," odpověděli z hradu. 

Právě s probíhající bartolomějskou poutí v Pecce má podle webu TN.cz tragédie souvislost. Na hradě totož v rámci slavnosti přespávali vystupující účastníci a právě jednou z vystupujících mladá žena, která v neděli ráno spadla asi z 13metrové výšky, podle webu měla být. 

Veronek ( 31. srpna 2017 00:10 )

 Boze, opet se ukazuje, ze jsme narod idiotu. Uvedomujete si, vy ubozaci, co ji tady soudite, jaka je to krava atp., ze ta holka byla neci dcera? Neci dite, neci kamaradka, neci pritelkyne? Jak by bylo vam, kdyby se ve vasem okoli stalo neco takovyho a misto soustrastnych prani a litosti se vam dostalo jen nadavek a pohrdani?! Zamyslete se nad tim a odpustte si podobny komentare. Nikomu tim nepomuzete.

kardinal25 ( 27. srpna 2017 14:43 )

skoda kazde mlade panny. ta toho mohla jeste nasukat. Copak kdyby ji bylo padesat nebo v duchodu, to by jeste slo, takovejch lidi skoda neni, ale jestli to byla blondyna se solidnima trojkama tak akorat do ruky, stihla a mlada s pevnym zadeckem a hezky opalena....... tak pak jde o hroznou a bolestnou ztratu. Celej rok by meli vyhlasit smutek a varovat vsechny mlady holky aby neblbly a nelezly po skalach a hradbach ale po chlapech na dece nebo v posteli. Ta mohla natocit spoustu skvelyho porna a nafotit nadherny akty. Mohla treba sukat i se mnou ale bohuzel nebude. Je to desiva zprava, celej tejden budu smutnej

zamlzena ( 27. srpna 2017 13:40 )

Diskriminace pohlaví má různé podoby.Takové vyjádření je jedno z nich.

janinax ( 27. srpna 2017 12:17 )

Co může být příčinou neštěstí??Že by nepozornost při selfie?To je v dnešní době normální,hlavně že bubu na fejsu a bude mít lajky

venda27 ( 27. srpna 2017 11:18 )

snad se jí to nádherné selfičko podařilo ještě odeslat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání