Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dneska to všechno skončí, vzkázaly školačky před smrtí a vyšly vstříc vlaku

Autor: dce - 
11. dubna 2017
11:59

Smrt dvou mladičkých dívek z Neratovic zasáhla celé Česko. Školačky měly pod vlak vstoupit dobrovolně, ruku v ruce. Domněnky o sebevraždě potvrzují i příspěvky na sociálních sítích.

K tragédii došlo v sobotu u Mlékojed. Dvě dívenky se měly podle svědků pohybovat po kolejích již několik hodin před smrtí. Nakonec se jen objaly a ruku v ruce vyrazily vstříc přijíždějícímu vlaku.

Jejich sociální sítě se brzy začaly plnit smutnými příspěvky od přátel a blízkých. Všem obě dívky chybí. Přitom podle všeho o sebevraždě v minulosti veřejně mluvily.

„Dneska to všechno skončí. Utrpení, bolest, smutek, štěstí, láska. #navzdyspolu#nahoru,“ napsaly podle serveru TN.cz na sociální sítě. Jejich volání o pomoc ale nikdo neuposlechl...

Děvčata jen pár minut před smrtí obvolala své kamarádky, aby se rozloučila. „Máme tě moc rády, buď taková, jaká jsi, už teď nám chybíš, my jdeme tam nahoru. Pak se rozbrečely a položily mobil,“ popsala jedna z kamarádek deníku Mladá fronta Dnes.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

Jedna z nich žila v Neratovicích od narození, druhá se sem přestěhovala z Brna teprve loni v listopadu. Obě děvčata byla podle vlastních slov nejlepší kamarádky, i mezi nimi ale občas panovaly neshody.

Celou věc i nadále řeší policie, zda šlo skutečně o sebevraždu prozradí až další vyšetřování.

Z1981 ( 12. dubna 2017 18:54 )

Ty si ale kus debilniho kripla vid?vis kdo by ten bordel mel uklizet?ty aby ti sklapla ta tvoje nechutna drzka si normalni chcipak!

dandova ( 12. dubna 2017 09:46 )

carmin - Vrať se do KLDR, paciente.

hlavamapa ( 11. dubna 2017 20:42 )

Holkám došla budoucnost, chytré khundy!

jerry ( 11. dubna 2017 19:24 )

Děvčata viděla předběžné výsledky voleb a neustála to.

animka ( 11. dubna 2017 19:08 )

To samý mě napadá. Blbý dvě rozmazlený krávy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání