Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž se chtěl z Bíliny odstěhovat do Prahy, ale před stěhováním ho agresor zabil na ulici

Autor: shp - 
24. srpna 2017
20:06

Podle všeho chtěl jen uklidnit hádku dvou mužů a nakonec za to zaplatil životem. Po napadení v nemocnici mladý muž z Bíliny zemřel. Co je nyní s útočníkem, zjistila FTV Prima.

Muž z Bíliny oslavoval na konci května své stěhování do Prahy. K tomu bohužel nedošlo. Když se s kamarádem vracel z oslavy, přepadl je agresor (45).

Mladík se prý snažil hádku urovnat. Útočník prý ale svůj vztek obrátil proti němu. Tak incident tehdy popsali svědci, kteří ho viděli.

On vyskočil a takhle ho rukama srazil dolů. Už tak zvláštně padal prostě bezvládně, jo? Že ta rána opravdu byla veliká. To bylo slyšet, jak mu rupla lebka. Já jsem slyšela ten zvuk,“ sdělila FTV Prima svědkyně.

Útočník utekl, policisté ale měli jeho popis a rychle ho vypátrali. Napadený muž bohužel skončil v kómatu v nemocnici, kde zhruba po dvou týdnech zemřel. V tu chvíli si případ od teplických kolegů převzali krajští kriminalisté.

Případ už v počátku vyšetřování policisté kvalifikovali jako ublížení na zdraví - to ale mladý muž ještě žil. Překvalifikování po jeho smrti by podle mnohých bylo logické, zatím se tak ale nestalo.

"V současné době probíhají výslechy a čekáme na znalecký posudek z oboru soudního lékařství," řekla Primě mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

moiaza ( 24. srpna 2017 22:01 )

V tom Havkokapitalismu se pořád něco děje. Není dne, aby nebylo mrtvoly. Ty Havlové děti se opravdu činí.

ollina ( 24. srpna 2017 21:48 )

Zase budou chránit vraha, protože vrah má svá práva. Oběti trestných činů justici nezajímají

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání