Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vytřeštěná matka jela opilá s dítětem v autě, po zatčení vyvalila oči a nadýchala 2 promile

Autor: ibg - 
18. srpna 2017
19:27

Brandy Larma (31) řídila opilá své auto a ještě hazardovala s životem svého dítěte. V krvi měla dvě promile. Sama sebe tak překvapila, že nad událostí vyvalila oči!

Žena z Floridy, Brandy Larma, zaskočila samotné policisty. „Bál jsem se, že někoho zabije,“ komentuje událost detektiv Juan Martinez. Policista viděl auto nabourat do dalších čtyř stojících aut. „Myslel jsem si, že je buď opilá, nebo pod vlivem drog,“ dodává Juan.

Nejhorší na celé věci je to, že žena v autě neseděla sama. Společně s ní v autě na zadní sedačce seděl i tříletý syn. Policie u ženy provedla dechovou zkoušku, která naměřila dvě promile. Na Floridě je povolené řídit s maximálně 0,8 promile alkoholu. Samotná Brandy byla překvapená a v šoku na policisty vyvalila oči překvapením.

VIDEO: Devětačtyřicetiletý cyklista, namol opilý, vjel v neděli kolem poledne do Cholupického tunelu. Vůbec mu nepřišlo divné, že jede po dálnici a navíc v protisměru.

Video  Devětačtyřicetiletý cyklista, namol opilý, vjel v neděli kolem poledne do Cholupického tunelu. Vůbec mu nepřišlo divné, že jede po dálnici a navíc v protisměru.  - Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání