Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Chlapec si pojistil svou smrt: Boural, podřezal si žíly, snědl prášky a skočil pod vlak

Autor: aba - 
9. srpna 2017
14:27

Teprve osmnáctiletý Vilko ze Slovenska měl celý život před sebou. Rozhodl se ho ale ukončit, a tak počkal, až jeho rodiče odjedou na dovolenou do Bulharska, a svoji smrt si naněkolikrát pojistil.

Vilko zůstal doma na Slovensku se svým dědou, zatímco jeho rodiče odjeli na dovolenou do Bulharska. Ke svému jedinému synovi už se ale nevrátí. Ještě o víkendu byl chlapec na svatbě, pak se vrátil a z nepochopitelných důvodů sedl do auta rodičů, i když ještě neměl hotovou autoškolu. „Havaroval, ale nic se mu nestalo,“ popisuje incident pro server pluska.sk smutný dědeček.

Jenomže tím to neskončilo. Chlapec pak doma snědl prášky a podřezal si žíly. „Přišli za mnou jeho kamarádi a ptali se po něm, protože jim nezvedal telefon a nemohli ho najít. Pak se chtěli jít podívat k němu domů, tak jsem šel s nimi. Všude byla spousta krve. Na vaně, v jeho pokoji. Zatímco jsme byli v bytě, on skočil pod vlak. Došel tam s podřezanými žílami,“ vypráví chlapcův děda. 

Ten je teď zoufalý, protože smutnou zprávu musí oznámit rodičům Vilka, kteří jsou na dovolené. „Netuším, jak to oznámit dceři. Zkolabuje tam,“ strachuje se muž. Chlapec po sobě zanechal dopis na rozloučenou. O tom, proč to udělal, ale jeho děda odmítá mluvit. Prý se jednalo o intimní záležitost. Problémy s přítelkyní za sebevraždou nestojí. 

TrojanSlovakia ( 9. srpna 2017 15:29 )

Zabudol na to životné poistenie.

abaron ( 9. srpna 2017 15:24 )

ešte sa zabudol pozašívať tupými ihlami ... somár

illyria ( 9. srpna 2017 14:53 )

No panu dědečkovi bych radila, aby jim nekazil dovolenou... Před lety jsem byla s mámou, tetou a sestřenkou na dovolené. Strýc nám volal, že umřela babička (mámina máma) tři dny před koncem dovolené. Máma a teta zbytek probrečely ale stejně z Bulharska (shoda náhod) nic dělat nemohly... Pohřeb jsme stihly.

clarabella ( 9. srpna 2017 14:52 )

 Rodiče ještě ani neví, ze nemají syna a děda už to valí do bulváru. 😂

Jardah775 ( 9. srpna 2017 14:49 )

Pro zbytek světa je to dobrá zpráva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání