Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Parta mladých »dováděla« se sraženým srncem: Nahrávka pobouřila internet

Autor: lm - 
6. srpna 2017
05:49

Skupina mladých z Valašska má z ostudy kabát. Internetem se totiž šíří jejich video, kterak na silnici dováděli s mrtvým srncem, jako by to byla hračka. Fotili si s ním selfíčka, drželi ho za krk ve vzduchu a pohazovali si s ním. Jejich neuctivé chování naštvalo tisíce lidí.

Video na internet umístili sami mladí. Když se ale nesetkalo s ohlasem, jaký si představovali, urychleně ho podle serveru iDnes.cz smazali. Už bylo ale pozdě, někdo ho stihnul stáhnout a vystavil jejich hloupost na odiv celému Česku. 

Nahrávka, která byla po několika dnech z internetu smazána, začínala tím, jak si dva mladíci fotí s mrtvým srncem selfie. Poté ho vláčí za nohy, srst i krk a předvádí se před kamerou. Nakonec mrtvé zvíře hodí na přední kapotu, přičemž dívky uvnitř vozu mladíky povzbuzují, aby vyrazili do provozu i se srnou. 

Video na internetu během čtyř dní nasbíralo přes 400 tisíc zhlédnutí a většina lidí se do mladíků pustila. Nad nahrávkou kroutil hlavou i otec jednoho z aktérů. „Byl jsem z toho, mírně řečeno, rozladěný. Nejsmutnější je, že chováme zvířata, bydlíme u lesa a srnce a podobná zvířata máme neustále na očích. I děti jsme ke vztahu k přírodě vychovávali,“ uvedl muž pro iDnes.cz.

Muž si se synem o videu promluvil, ale těžko říct, jestli si z toho mladík něco odnesl. „Každý jsme zcela jiný, máme odlišné hodnoty. Můj syn tím dává najevo nějakou vzpouru vůči našemu způsobu života. K tomu, co je na videu, se vlastně ani nevyjádřil. Spíš ze sebe udělal chudáka, že je napadaný přes sociální sítě, že jej lidé urážejí,“ dodal muž.

bibijana ( 6. srpna 2017 13:04 )

Myslím si,že tihle všiváci porušili svým jednáním zákon.Jakou povinost má řidič, který srazí zvěř? Zatímco slušný člověk by byl za něco tak odporného popotahovaný, těmhle to projde.

hadaja ( 6. srpna 2017 12:32 )

Vojna se zrušila, dát na zadek, nedej Bože po hubě se nesmí, v kině, v tv nic jiného než střílení, mlácení, zabíjení není, tak co po nich můžeme chtít, velká nuda a roupama neví co by a nebude to lepší, bohužel.

naidka ( 6. srpna 2017 11:19 )

Taky tě zdravím, Vašíku.

vasek711 ( 6. srpna 2017 11:01 )

zdravim te naidko strucne, a dobre popsana realita.

naidka ( 6. srpna 2017 09:13 )

Je smutné, že se v celé partě puberťáků nenašel nikdo, komu by bylo srnečka líto. No jo, aha, dávat najevo nějaký soucit a souznění s přírodou není v dnešní době IN ani COOL.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání