Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nové důkazy v případu Míši: V autě Otakara S. našli její kružítko a nůžky

Autor: ljš - 
27. července 2017
17:40

Zavraždil ji a tělo ukryl! Kriminalisté vyšetřující zmizení Míši Muzikářové (13) pracují už s jedinou verzí. Podle nich holčičku zavraždil přítel její matky Otakar S. a tělo ukryl někde na trase mezi Plzní a Ústím nad Labem! Svědčí proti němu řada nových důkazů.

Zatímco ústečtí kriminalisté o Míšině zmizení zarytě mlčí, interní materiál o případu, který získal server iRozhlas.cz, ukazuje, že nabyli přesvědčení, že jediným možným pachatelem je právě Otakar S.

Podle nyní již jediné vyšetřovací verze následovala Míša Otakara S. z bytu dobrovolně. „Buď pod nějakou legendou, nebo protože spolu byli domluvení a během únosu došlo k nešťastné události, která vedla k její smrti (například hádka, předávkování léky),“ předpokládají policisté.

V dokumentu uvádějí, že se „tělo nachází na trase Plzeň - Ústí nad Labem“, a určili také dobu, kdy ho Otakar S. ukryl. „Těla se zbavil do prvního výslechu, tedy do 12. ledna 3.15 hodin,“ uvádí.

Výslechy a prohlídky

Není bez zajímavosti, že k dalšímu výslechu volali vyšetřovatelé Otakara ještě týž den dopoledne, přesně v 9.44. Přijel však až po 3,5 hodiny a na ruce měl zranění, které nedokázal vysvětlit. Kriminalisté také prohledali jeho mazdu, nic však nenašli.

Situace se však změnila po Otakarově sebevraždě, kdy se do vozu podívali znovu a v kufru objevili Míšiny věci. Šlo o kružítko a nůžky, které jednak nesly biologické stopy pohřešované a navíc je poznali její spolužáci. 

Marné pátrání

Policisté dlouhé měsíce prohledávali oblast, která podle nich ukrývá Míšino tělo. Zaměřovali se především na území zvané Hadačka, kde se nachází vojenský areál plný bunkrů a skládek. Podle místních to tam totiž Otakar S. dobře znal. Úspěch pátrací akce ale zatím nepřinesla.

..krakonos500 ( 28. července 2017 07:38 )

"V autě Otakara S. našli její kružítko a nůžky" Ale až dodatečně, při prvním hledání tam ještě nebyly. Prostě se to muselo zařídit.

dalnobojcik ( 28. července 2017 06:26 )

No na nekoho to musi svest ti nasi tydyti.Jsou v uzkych tak hned kouknou do sklenene koule a vi kdo je vinen.I Petr tak dopadl.Uboha Czeska rapublika.Udajne ma nejlepsi poldy na planete.Hned vi kdo je vinen.A kdyz nemaj dukaz takco,vyrobiho nebo poslou specialicty[na lez]a ten bez mrknutii rekne vinen.Takhle dnes pracuje czeska spravedlnost.

zednik ( 28. července 2017 00:46 )

Prohledali jeho mazdu, nic však nenašli. Situace se však změnila po Otakarově sebevraždě, kdy se do vozu podívali znovu a v kufru objevili Míšiny věci. To si je tam Óčko posmrtně schoval, nebo je tam někdo po jeho sebevraždě nastrčil?

maq7 ( 27. července 2017 21:42 )

bizon_pepa ( 27. července 2017 21:31 )

No TVL ti policajti jsou ale zoufalci. Vlastně to není nic divného. Z toho případu nemají žádný profit, tak co by se snažili. Nebo je možná i druhá verze. Je třeba v¨případ uzavřít, aby byly premie. A tak se začínají vytvířet důkazy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání