Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podvodnice Eva, která předstírala těhotenství: Řádila i v Americe!

Autor: aba - 
26. července 2017
11:25

Podvodnice Eva M. (39), jejíž praktiky se podobají těm, které vídáme snad jen ve filmech, má na kontě hned několik těžko uvěřitelných podvodů. A jak se ukazuje, zjevně neřádila jen v Čechách.

Eva M. je podvodnice se vším všudy. Člověk jí nesmí věřit vůbec nic, bohužel na to ale většina obětí přijde až pozdě. Není agresivní, ale naopak velice milá, přátelská a umí hrát na city, když v lidech vzbuzuje lítost.

Své o tom ví i pan Vladimír. Eva totiž předstírala, že čeká jeho dítě, zinscenovala i porod a narození mrtvého dítěte. Poznala celou jeho rodinu a dokonce je chtěla vzít i na dovolenou na Floridu, kde žila. A právě tohle je jedna z mála pravdivých informací na jejích báchorkách.

Eva na Floridě v Americe nějakou dobu skutečně žila. Jak přesně dlouho, není jasné, ale rozhodně dostatečně na to, aby se stihla zaplést do trestné činnosti i tam. Jak vyplynulo na povrch, Evu zatkla místní policie už v roce 2010.

V srpnu toho roku ji zadržela policie v Palm Beach. V detailu její karty je uveden i důvod. Podle místního záznamu měla okrást pětašedesátiletého muže! Zdali se jednalo o klasickou krádež, nebo její tak oblíbené podvody, kdy postiženým navykládá doslova pohádky, není známo. Ze země ale byla vyhoštěna a na Floridu už zpátky nesmí.

Schopná podvodnice teď řádí v Česku. Naší redakci se ozvalo již několik postižených s příběhem, ve kterém si Eva získala jejich náklonnost a důvěru a poté je okradla o věci či peníze. Pokud jste se i vy stali obětí podvodnice Evy M., napište nám o tom na náš redakční e-mail tip@blesk.cz.

Na video s jinou podvodnicí, která se tentokrát oháněla rakovinou, se podívejte níže:

Video  Zfetovaná se v herně domáhala cizí výhry: Jsem po rakovině, půlku peněz ti dám!  - krimi-plzen.cz
Video se připravuje ...

dandova ( 26. července 2017 13:07 )

Nikoho nelituju.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání