Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školačka Renata (13) otěhotněla: Otcem je příbuzný (17). Trestu unikne!

Ženám, které prodělají onkologickou léčbu, nyní svitla nová naděje na těhotenství.
Ženám, které prodělají onkologickou léčbu, nyní svitla nová naděje na těhotenství.  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: aba - 
16. června 2017
12:35

O těhotenství třináctileté dívky z Liberce se její rodina dozvěděla v polovině ledna, když dívka navštívila gynekologa kvůli zpožděné menstruaci. Ten odhalil, že k početí došlo těsně před Vánoci.

Jak informoval server TN.cz, podle doktora otěhotněla dívka někdy mezi 20. a 23. prosincem. Druhým šokem pro rodinu byla totožnost otce dítěte. Nejedná se o žádného spolužáka, se kterým dívka „experimentovala“, ale rovnou o příbuzného ze širšího kruhu rodiny.

Otcem dítěte je sedmnáctiletý mladík, syn synovce dívčina otce. A jak to tak vypadá, unikne i trestu za pohlavní styk s nezletilou. Tvrdí totiž, že mu dívka o svém věku neřekla a že tedy nevěděl, že jí ještě nebylo patnáct. Dalo by se říct, že s chlapcem souhlasí i policisté, podle kterých dívka nevypadá jen na třináct, ale na víc.

S tímto postupem se však nechce smířit Renatin otec. „Proti rozhodnutí vyšetřovatele se budu bránit všemi možnými prostředky. Není možné, aby sedmnáctiletý kluk udělal dítě třináctileté holce a nic se mu nestalo. Zákon platí pro všechny a neznalost rozhodně neomlouvá,“ zuří muž. 

Jak vypadá těhotenství týden po týdnu, se podívejte ve videu:

Video  Těhotenství týden po týdnu: Jak ženě rostlo břicho.  - Youtube
Video se připravuje ...

bafy81 ( 16. června 2017 17:47 )

 Jak se otec holky bije za výši trestu pro toho druhého?! Ale že jeho dcera, 13ti letá, roztahuje nohy na počkání, to už neřeší

kamii ( 16. června 2017 17:00 )

Tak to můžeme očekávat nějaké super baby Jistě budoucí doktor ! Výmluva chlapce je fakt dobrá, kor když je příbuzný. Je fakt, že maj dětí, že si to ani nepamatují jména, natož věk. Určitě potrestán nebude. Tohoto typu lidí se zákony netýkají.

snehulak ( 16. června 2017 16:48 )

Správně jste se nezařadili mezi xenofoby a nezveřejnili národnost vaší dvojice. Tahle rasa se velice chvástá tím, že má počestné rodinné vztahy a také, že své dcery, sestry a matky nepase na ulici.

tradesman ( 16. června 2017 14:21 )

Blbá výmluva,kterou zbaští jen úplný debil.Když jsou příbuzný,tak vědí kolik je komu let,to bych mu rozhodně nebaštil.

asijo ( 16. června 2017 13:24 )

Pán doktor,ako je to možné? Já som zdravá, brat je zdravý a děti máme jebnuté!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání