Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Horor v dovolenkovém ráji: Postarší manžele našli mrtvé a sežrané od psů!

Horor na farmě na Mallorce: Postarší manžele po smrti okousali psi!
Horor na farmě na Mallorce: Postarší manžele po smrti okousali psi!  (Autor: Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv)
Autor: lm - 
24. května 2017
22:27

Hrozivý pohled se naskytl dceři, která jela navštívit své postarší rodiče žijící na španělské Mallorce. Žena našla své rodiče mrtvé a okousané od psů. Manželé zřejmě zemřeli jen několik dní po sobě.

Dcera své rodiče, kteří pocházeli z Mallorcy, naposledy navštívila na Vánoce. Poslední dobou od nich ale neměla žádné zprávy a začala se strachovat, že se jim něco stalo. V pondělí proto vyrazila do Llucmajoru, aby je zkontrolovala. Po příjezdu na jejich farmu se jí ale naskytl hrůzný pohled.

Žena tušila, že je zle, když na pozemku rezidence objevila dva mrtvé psy. Manželé jich chovali celkem sedm, zbylých pět bylo velmi vyhladovělých. Po smrti svých páníčků se živili jejich ostatky. Dcera poté skončila v péči psychologa.

Podle policie byli zhruba pětasedmdesátiletí manželé mrtví zhruba dva měsíce. Vyšetřovatelé se domnívají, že starší muž zemřel jako první z přirozených příčin. Jeho invalidní manželka trpěla Alzheimerem a byla zcela odkázána na jeho péči. Bez jeho pomoci tak nejspíš během tří dnů vyhladověla. Podle sousedů byl pár velmi uzavřený a střežil si soukromí.

Video: Pár pokousal jejich vlastní pes

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání