Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pasažér RyanAir močil do lahve, protože všechna WC v letadle byla zavřená. Skončil v base

Pasažér se v letadle RyanAir vymočil do lahve, protože žádná WC nefungovala. Zatkli ho za to.
Pasažér se v letadle RyanAir vymočil do lahve, protože žádná WC nefungovala. Zatkli ho za to.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
23. května 2017
22:58

Ještě před startem bylo jedno ze tří WC nefunkční. Po odlepení stroje aerolinek RyanAir letícího z anglického Leedsu do portugalského města Faro se rozbily i zbylé toalety. Lidé byli při tříhodinovém letu zoufalí. Jeden mladý muž to nevydržel a musel se jít vymočit do lahve. Personál RyanAiru mu kvůli tomu udělal ze života peklo.

Mladík, o jehož incidentu informoval kamarád, který si ho rovněž nahrál na video, které získal exkluzivně The Sun, si běžel ulevit do prostoru pro personál. Tam začal močit do plastové lahve, ale podle všeho mu kapky moče ukáply na sako jednoho ze stewardů.

Když stewardi zjistili, že jsou natáčeni, ještě více je to rozlítilo. „Líbilo by se vám, kdybych se vám vymočil do zavazadla,“ křičel na nebožáka jeden z nich. „Tohle nemůžete natáčet,“ řekl pak kamarádovi. „Byla to jenom trocha čůrání. Přestal jsem, když jste mi řekli,“ bránil se mladý muž.

Personál poté začal muže nutit, ať zaplatí pokutu v přepočtu 2400 korun, ale to on odmítal. Nakonec skončil po příletu do Portugalska v cele. „Muž byl předán policii,“ potvrdil mluvčí RyanAiru. Podle svědků bylo chování personálu nevídané a zbytečně agresivní.

Podívejte se na nejznámější incident z poslední doby. Aerolinky United Airlines vyhodily ze svého přeplného stroje lékaře obzvlášť brutálním způsobem:

hanka666 ( 27. května 2017 15:37 )

Já už jsem z letadel vycvičená.V den odletu piju opravdu málo. A co ti lidé mají jako dělat???? Co to je za nepořádek,když nejdou toalety??

pacholek ( 24. května 2017 08:21 )

Když to pustím do nohavic a potom na zem bude to v pořádku? Je možné to udržet? A co pokuta za týrání leteckou společností za meexistující toaletu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání