Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Míša Muzikářová (13): Doma už nemá svůj pokoj, matka tam nastěhovala kamarády

Autor: aba - 
4. května 2017
22:22

Míša zmizela v Ústí nad Labem cestou do školy už skoro před čtyřmi měsíci. Ačkoli po ní od té doby policie intenzivně pátrá, její snažení bylo prozatím bohužel bez výsledku. A teď se zdá, že se šťastným koncem nepočítá ani Míšina matka. Do bytu 1+1, ve kterém s dcerou žila, si totiž měla nastěhovat dva své kamarády.

Míša se podle všeho ztratila 11. ledna cestou do školy, kam ale už nedošla. Její mobilní telefon byl vypnutý od večera předešlého dne. Policisté nasadili do akce veškeré síly, ale prozatím bezúspěšně. V posledních několika týdnech byly policejní jednotky zachyceny, jak prohledávají skládku nedaleko Míšina bydliště, nebo opuštěnou raketovou základnu v lesích na Plzeňsku.

Právě tyto lesy jsou spojené se zatím největším podezřelým v této kauze. Otakar S. (†38), bývalý přítel matky Míši, žil a pracoval v Plzni a do Ústí jezdíval za svou přítelkyní na víkendy. O těch měla být Míša u své babičky, protože ho údajně neměla moc v lásce. 

Od jejího zmizení figuroval Ota jako podezřelý. Několik dní po začátku pátrání se pokusil v těchto lesích spáchat sebevraždu, ale bezúspěšně. Svůj čin dokonal později, kdy se oběsil ve svém bytě. Po jeho smrti začaly na povrch vyplouvat nové informace o tom, že policie nechávala sledovat jeho telefon. 

Otakar už byl totiž u policie obviněný. Jedna z kamarádek ztracené Míši, která ji doma navštěvovala, totiž na policii vypověděla, že ji měl v minulosti Otakar sexuálně obtěžovat. V autě ji měl vozit po Ústí a okolí, nabízet jí peníze za sex a osahávat na intimních místech.

Od jeho sebevraždy ale jako by se policie už neměla čeho chytit. K případu neposkytuje žádné oficiální informace, takže ty, které se objeví, nejsou oficiálně potvrzené a vyšetřování prozatím nespěje ke konci. To ví i dívčina matka Eva, která byla před měsícem obviněna z propagace nacismu, když na sociální síti Facebook vystupovala pod pseudonymem Eva Braunová, což byla milenka Adolfa Hitlera.

Teď si podle TV Nova měla do malého bytu 1+1, kde s Míšou žila, nastěhovat dva své kamarády. Tuto informaci měl reportérovi televize nepřímo potvrdit jeden z mužů, kteří mají u matky pohřešované dívky bydlet. Je tedy možné, že zatímco policie a veřejnost se stále nevzdává naděje, matka dívky už má v případu jasno.

Na akci potápěčů, při které hledali Míšu, se podívejte ve videu:

Video  Nové video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě jsou i potápěči.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

drzaaaa ( 10. května 2017 17:57 )

hyjeny z blesku se nezastaví před ničím dejte pokoj dívence

martina.k ( 6. května 2017 13:42 )

Presne

11karel11 ( 6. května 2017 01:46 )

Mslý byt a 2 chlapi, divná matka, chudák holka- Žádný smutek.

bobcerv ( 6. května 2017 00:35 )

 Je me moc lito te roztomile holky co mela cely zivot pred sebou a mozna jeste ma.Porad je nadeje,ze je jeste na zivu kdyz ji nenasli. Moc preju Mise aby byla ziva a v poradku a nasli ji. A co se tyce matky tak to zadna matka neni nebot ani zvire by jse tak nezachovalo.

vosavopruz ( 5. května 2017 17:15 )

razdavane na bagaž, kade e probnata?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání