Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tělíčko pohřešované dívky (†6) našli tlít pod postelí souseda, který ji »pomáhal hledat«

Autor: shp - 
27. dubna 2017
18:58

Kam jenom zmizela, kde může být? Přesně na to se ptali rodiče teprve šestileté Harshithy Kumar, která zmizela před týdnem z indického Bengaluru. Rozjelo se po ní rozsáhlé pátrání, při němž pomáhali i sousedé. Tehdy ještě nikdo netušil, že jeden z nich moc dobře ví, co se s dívenkou stalo.

Soused Anil (30) byl také jedním z »dobrodinců«, kteří se nabídli, že jediné dítě Shiva Kumara (32) a jeho manželky Saraswathi Kumar (25) pomohou nalézt. Pátrání však po čtyřech dnech ukázalo, že nemá čisté svědomí.

Tlející tělíčko nebohé dívenky totiž bylo nalezeno v bedně schované pod jeho postelí. Policie se domnívá, že holčička byla před svou smrtí Anilem znásilněna. Muž, který je sám otcem dvou dětí, se k rodině vždy choval přátelsky.

Předstíral, že o naší dceři nic neví. Dokonce šel s námi ven a pomáhal nám při pátrání,“ prohlásil podle Daily Mirroru zdrcený Shiv. Anila prozradil zápach, který se začal linout z jeho domku. Když ho lidé prohlédli, bylo vše jasné.

„Když jsme otevřeli dveře, našli jsme stopy krve po celém domě. Tělo bylo v krabici pod jeho postelí, dodal Shiv. Manželka Inda pomyšlení na to, že je její dcera mrtvá, nezvládla a zhroutila se. Momentálně leží v nemocnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání