Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Propuštěný vrah mě znásilňoval a týral, tvrdila náctiletá dívka: Všechno si vymyslela!

Propuštěný vrah mě znásilňoval a týral, tvrdila náctiletá dívka: Všechno si vymyslela! (ilustrační foto)
Propuštěný vrah mě znásilňoval a týral, tvrdila náctiletá dívka: Všechno si vymyslela! (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia )
Autor: dce - 
8. února 2017
12:09

Ze závažného trestného činu obviňovala teprve 18letá školačka čerstvě propuštěného vraha (41). O muži, do kterého se zamilovala, tvrdila, že ji zamykal v bytě, znásilňoval a bil. Dlouhé měsíce trvalo, než se přiznala ke lži.

Ze lži ovšem dívku nejprve usvědčily intimní fotografie, které měl muž v telefonu. Jedenačtyřicetiletý muž si s osmnáctiletou chovankou dětského domova z Klatovska začal krátce po propuštění z vězení, kde si odseděl deset let za vraždu.

Dívka tvrdila, že ji muž přemluvil, aby odešla z dětského domova, nastěhovala se k němu do bytu, kde ji později zamykal a nepouštěl ven. Měl ji také znásilňovat a za každé neuposlechnutí fackovat.

„Začali jsme spolu chodit. Měli i sex, ona s tím souhlasila. Nikdy jsem ji v bytě nezamykal a nedržel násilím. Když mi oznámila, že se chce vrátit zpátky do děcáku a dodělat školu, řekl jsem jí, ať jde. Nijak jsem jí v tom nebránil,“ bránil se podle serveru Novinky.cz muž.

Nakonec mu bylo umožněno předložit intimní fotografie jako důkaz. U dalšího výslechu pak dívka konečně řekla pravdu. Do muže se zamilovala a chtěla s ním mít děti. Imponoval jí, ale později se rozhodla, že chce dodělat školu a dál studovat.

Muži se nakonec omluvila dopisem a vyjádřila lítost nad křivým obviněním. Nyní za to nemůže být stíhána.

..krakonos500 ( 9. února 2017 13:29 )

Obviňovat ze znásilnění je teď v módě.

fotrpjotr ( 8. února 2017 15:38 )

Měla by dostat trest,jako za pokus o znásilnění,ne jen ty,ty,ty.

zednik ( 8. února 2017 12:51 )

Opravte si poslední větu "Nyní za to NEMUŽE být stíhána". Nejenže MUŽE být stíhána, ale dokonce BY MĚLA BÝT stíhána. Kdyby soud nevyhověl fotkám,jako důkazu , šel by bručet znova.

monza ( 8. února 2017 12:46 )

" obviňovala teprve 18letá školačka" O kolikaletých školačkách máte v "Blesku" představu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání