Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dávej na nás z nebe pozor! Při nehodě na Blanensku zemřel i lékař, kolegové mu vzdávají čest

Autor: dce - 
25. dubna 2017
15:10

Tři muži zemřeli při tragické nehodě na Blanensku v sobotu v podvečer. Jedním z nich byl i lékař rychlé záchranné služby Pardubického kraje. Za střetem stála kolize při předjíždění. Policie případ patrně odloží, jelikož zemřeli oba řidiči. 

K nehodě došlo mezi obcemi Závist a Černá Hora na Blanensku. Řidič (†21) osobního auta a jeho spolujezdec (†23) zemřeli na místě. V nočních hodinách zemřel v nemocnici i řidič dodávky (†45). „Došlo ke kolizi a auta narazila do stromů,“ vysvětlil mluvčí policie Bohumil Malášek. Žena a dítě z dodávky utrpěly lehká zranění.

V popsaném úseku se podle místních předjíždí často. „Je to velmi nehodové místo. Nevím, proč tam dopravu policisté více nehlídají,“ řekla Deníku Drahomíra Švecová.

Jedním z tragicky zahynulých byl ovšem podle Týdeníku policie i lékař rychlé záchranné služby Pardubického kraje. „Jednou z obětí tragické nehody, při níž o víkendu na Blanensku zemřeli tři lidé, byl také skvělý člověk a zároveň lékař ze ZZS Pardubického kraje. Upřímnou soustrast rodině i kolegům!! Čest jeho památce...“

Upřímnou soustrast vyjadřují na stránkách i další lidé. „Hlubokou, upřímnou soustrast všem pozůstalým. A když už byl odejit ze světa takový člověk, prosme ho, ať na své kolegy z nebe pozor dává,“ napsal pan Tomáš.

„Druhým pomáhal a pak mu osud do vínku nadělí takový konec... Ironie osudu. Upřímnou soustrast a hodně sil pozůstalým,“ píše paní Gabriela.

Josef Jurda ( 28. dubna 2017 18:07 )

...lidí je jak sraček! Prostě hoši byli v nesprávný čas na nesprávném místě!

vitalika ( 25. dubna 2017 22:36 )

 Zakázat předjíždět no hodně hovězí nápad už vidím jak se ostatní plazi za tak zvanými svátečními řidiči by těch bouraček bylo ještě víc.

blah.. ( 25. dubna 2017 20:36 )

predjizdet by sa malo zakazat, pretoze najviac smrtakov je dosledok toho

doktormediciny ( 25. dubna 2017 19:07 )

NO, MATE PRAVDU.. jTO STRASNE

la_ragazza ( 25. dubna 2017 18:27 )

 To je moje noční můra na silnici. Stává se mi denno denně že mě předjíždějí magoři na různých nepřehledných úsecích. Několikrát se mi stalo, že se přede mnou vyřítilo auto při předjíždění. Lidi jsou bezohlední kre*t*eni.prosím boha aby mě ani nikoho z mých blízkých žádný takový prase za volantem nesejmulo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání