Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sofie (23) zabila svoji dcerušku (†1): Duchovní jí řekl, že je dítě posedlé ďáblem

Autor: aba - 
23. března 2017
23:24

Třiadvacetiletá Sofia Nikat je v těchto dnech v Austrálii souzená pro vraždu své čtrnáctiměsíční holčičky Sanay. Na policii vypověděla, že ji zabila, protože podle jejich duchovního byla holčička posedlá ďáblem.

Sofia dítě vychovávala sama a měla problém výchovu zvládnout, tak se obrátila na své rodiče s prosbou o pomoc. Ti jí ale řekli, že po rozhovoru s imámem, jejich duchovním, se přiklání k jeho názoru, že je malé dítě „posedlé ďáblovým duchem“.

Matka dostala pro sebe a pro holčičku od duchovního medailony a odříkávala modlitby, které je měly zlých duchů zbavit. Taky měla dítě očistit ve svěcené vodě. V dubnu 2016 oznámila Sofia, že se její holčička pohřešuje.

Podle její původní výpovědi na policii ji měl z kočárku během procházky venku vzít černoch, ze kterého byl cítit alkohol. Svoji výpověď ale později odvolala s tím, že neřekla pravdu, protože se bála. 

Ve své druhé výpovědi řekla policistům, že svou dceru udusila a její tělíčko pak zahodila do potoka v Melbourne, kde bylo v dubnu minulého roku nalezeno. U soudu vypověděla, že dítě týden před svou smrtí utrpělo záchvat, což si vykládala jako důkaz, že je posedlé. Podle jejích slov je její dceři teď mnohem lépe, protože je na lepším místě. Před soudem ale stále prohlašuje, že je nevinná. 

Ve videu se můžete podívat na jinou australskou vraždu, která se odehrála skoro v přímém přenosu. Záznam zachycuje ženu, která pije kávu. Ta je však otrávená kyanidem, který ji zabije.

Video  Vražda v přímém přenosu  - YouTube
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání