Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče přišli během dvou měsíců o dva syny: William (†2) se utopil, Ayden (†6) zemřel při nehodě

Autor: lm - 
15. března 2017
06:10

Zoufalí rodiče přišli během pouhých dvou měsíců o dva malé syny. Dvouletý William se utopil při tragické nehodě koncem ledna a šestiletý Ayden nepřežil středeční dopravní nehodu.

Teprve šestiletý chlapec zahynul při středeční dopravní nehodě u Louisville v Kentucky. Aydena Robertse vezl jeho tatínek do školy, když havarovali. Peter Roberts (25) patrně trhl volantem, dostal smyk a ztratil kontrolu nad vozidlem, po čemž se srazil s dvěma protijedoucími vozidly. Náraz byl tak silný, že jejich auto skončilo na dvě půlky.

Ayden seděl před havárií na zadní sedačce, po nehodě ale skončil mimo vůz na druhé straně vozovky. "Táta vylezl z auta a ptal se: 'Kde je můj chlapeček?'," popsala svědkyně nehody Janie Miller. Chlapec bohužel vážným zraněním podlehl.

Pro rodinu je to druhá velká tragédie za krátkou dobu. Koncem ledna totiž přišli o druhého syna - dvouletého Williama. Chlapeček odešel sám z domu a ztratil se. Podle maminky Julie si hrál na zahradě a zatoulal se během malé chvilky, kdy nedávala pozor. Rodiče po něm ihned začali pátrat, druhý den ale přišla zdrcující zpráva. Tělo chlapečka bylo nalezeno v potoce nedaleko domu.

Jak se chovat, když dostanete smyk? To se řidiči učí ve školách smyku:

Video  Škola smyku na vlastní kůži  - Štěpán Černý, Petr Tomášek (TV iSport)
Video se připravuje ...

zelvik22 ( 15. března 2017 07:15 )

Tatínek byl asi stále ještě rozrušen z první smrti synka, možná bral i nějaké prášky a nesoustředil se... no ale to ho neomlouvá a dětem to život nevrátí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání